Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yardımınıza ihtiyacım var... adetime 2 hafta varkende ve halende gelen kahverengi akıntının ne oldugunu anlamadım ara ara geliyo ... 16 sındada adet olcam bu neyin nesi??? adetime 11 gn var
benımde adetıme 14 kala falan gelmıstı 2 gun surdu doctora gıttım kıst yok dedı yerlesme yada yumurtlama kanaması o canım
belki yumurtalık kistiniz olabilir,aklıma o geldi.bende kist var adetimden 3-4 gün önce hep gelir kahverengi akıntı.
benımde adetıme 14 kala falan gelmıstı 2 gun surdu doctora gıttım kıst yok dedı yerlesme yada yumurtlama kanaması o canım
beklenen adet gününde olur yerleşme kanaması diye biliyorum yada 2 gün önce felan öyle olmazmı????
Sevgili Kadesa, senin dediğinin aynisi bende de var uc dört gun onceden başlıyor doktor kist yok dedi acaba baska bir doktora mı gitsem? Kist mı yapar o akintiyi
slm kızlaar biri bana da yardım etsinnnnn lütfeeeeeen 30 unda adet oluyorum normalde 28 inde korunmasız bi ilişkim oldu zaten karnım ağrımaya başlamıştı yani oldum olcam dedim hatta o gün , ilişkiden sonra karın ağrım bitti birden bire sonra 2 gün gecikti öyle oldum ama adetim az geliyor pıhtılı falan adet kanaması gibi ama çok sık ve çok gelmiyor ara ara , sizce durum nedir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler test aldım yaptım ama adet falan olmuyor tabi saçmaladım biraz :)
bence senınkı jormal adet kanaması sureklı dewam edıyor orkma ewlı deılsın yerlesme kanaması olamaz yumurtlamada deıldır e kıstte yokmus adet olacan yawas sokuluodur ıcın rahat etmezse gıt doktora bız ne desek bos