Evet doğru söylüyorsunuz herkesin bedeni farklı inşallah kötü sonuçlar almazsınız sizde.
Benim durumum biraz daha farklı ağustos ayında çocuk düşündüğümüz için özel hastaneye gittik tahlil normal ultrasın vs. Baktı hiçbir sonuç olmadığını söyledi, en son 27 Temmuz adet olmuştum (7 gün sürüyor) o zaman için Eylül ayında gecikme yaşadım 3 eylülde oldum 24 eylülde bitti 22 gün sürdü yani o süre zarfında doktor bulamadık ve gidemedim acillerde ilgilenmedi(kıbrıstayız) 22. Gün anca gidebildim normal ultrason ve tahlil yaptı herhangi bir sorun yok enfeksiyon kist yok hava değişimi olmuş olabilirsiz deyip duphaston verip gönderdi ilaçla kesildi adetim.
Ekim ayında 7 sinde oldum 17 sinde bitti 11 gün sürdü biraz umutlanmıştım gecikince ama negatifti. Sonrasında kasım 19 unda oldum 1 hafta olması Gerektiği gibi sürdü. Aralık ayında da önceki yazımda yazdığım gibi sorunlar yaşadım neler oluyor bilmiyorum anlam veremedim genelde hep düzenli olurdum 7 günde biterdi. Cuma günü sonunda randevu buldum inşallah muayene olabilirim bakalım hayırlısı diyelim.
Ayrıca detaylı yazdığınız açıklama yaptığınız için çok teşekkür ederim Allah gönlünüze göre versin inşallah