Kahverengi akıntı

Ayy sabah sabah yorumlari okurken size denk gelmek,nasil heyecanlandım bir bilseniz bende yaklaşık 5 gündür kahverengi peçeteye gelen lekelenmeler oluyor ve ilk defa yaşıyorum böyle birseyi 6 aydir her ay bekledim bu ay tüm belirtileri var fakat test yapmaya korkuyorum çünkü yerlesme kanamasina 3 günden fazla sürmez diyor herkes bi sizin yorumunuzu gördüm

Benim adetlerim pek düzenli değildir iki sene önce polikistik over vardı ama her sene genel kontrole giderim bu sene gittiğimde polikistik over olmadığını kist olan yumurtaları attığımı söylemişti doktor. Bazı zamanlar oluyor böyle ama yine de ihmal etmeyip gideceğim doktora

Merhaba kızlar aynı şeyi şu an ben yaşıyorum tam adet günümde 5 gün süren kahverengi soluk leke ve akıntı şeklinde adet. Anlam veremedim ilk kez oldu kırmızıya da dönüşmedi. İlişkim de olmadı. Bu neyin nesi hiç anlamadım.

Güncelleme olsun diye söylüyorum. Doktora gittim bu ay tam olarak sökülememişsin bir daha ki ayı bekleyelim olmazsan tekrar gel dedi. Bence sizde bir doktora görünün enfeksiyon olabilir kist olabilir kahverengi akıntının bir çok nedeni var çünkü. Geçmiş olsun bu arada.

Aaa çok teşekkür ederim medusa. Bir dahaki ayı mı bekleyeceğiz şimdi?

Aaa çok teşekkür ederim medusa. Bir dahaki ayı mı bekleyeceğiz şimdi?
Yani şimdi bende böyle oldu diye sizde de aynısı vardır diyemem. Ben sadece doktorun benim için söylediklerini diyorum. Çünkü hem kan testi yapıldı hem de ultrasonla bakıldı. Sonuçlara göre söyledi. Sizde bir doktora görünün bence.

Testinin sonucu ne çıktı arkadaşım merak ettim. Benimde adet düzensizliğim var bu aralar olmam gerekiyordu kahverengi akıntım var sadece peçeteye silince geliyor.. o kadar hüsrana uğradım ki acaba yerleşme kanamasımı demekten kendimi alamıyorum. Senin sonucunu merak ettim ?

Ben garanti olsun diye iki defa test yaptım ikisi de negatif çıktı. Gecikmeli de olsa adet oldum şükür. Ben zaten hamilelik olacağını sanmıyordum. Çünkü yerleşme kanaması birliktelikten 6 illa 12 gün arasında oluyormuş. Eşimle o kadar yakın zamanda ilişkimiz olmamıştı. Adetinizin günü geçmediyse bekleyin bir süre daha sonra test yaparsınız sizde. Allah gönlünüze göre versin inşallah

Lekelerden kaç gün sonra adet oldunuz? Benim 11 gün geçti hala tık yok. Beyaz yumurtlama akıntısı geldi bir de kramp. Doktora da gidemiyorum napıcam ben

Lekelerden kaç gün sonra adet oldunuz? Benim 11 gün geçti hala tık yok. Beyaz yumurtlama akıntısı geldi bir de kramp. Doktora da gidemiyorum napıcam ben
15 gün geç oldum. Benimde ağrılarım oldu adet sancılarım. Adet olamadığım için çok rahatsız ediyordu. Hiç test yapmadınız mı? Adetinizden 11 gün geçmiş ilişkiniz olduysa bir test alıp yapın bence.

İlişkim olmadı ki ama yine de test yapıp pozitif görürüm diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…