Yerleşme kanamasına çok benziyorHanımlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Şuan da adet dönemindeyim ama adetim kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Bazen pedi çok az dolduracak kadar bazen de sadece peçeteye silince geliyor. Adetimde gecikme yok. Ama ben yine de yarın gidip hamilelik testi alacağım. Belki başına gelen olmuştur diye sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Bu işleri pek bilmiyorum sorduğum için kusura bakmayın ama eşimle en son bir ay önce birlikte olduk şuan ayrı şehirdeyiz iş sebebiyle bu kadar zaman geçmişken yerleşme kanaması oluyor mu?Yerleşme kanamasına çok benziyor
%100 yerleşme kanaması bebek geliyorHanımlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Şuan da adet dönemindeyim ama adetim kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Bazen pedi çok az dolduracak kadar bazen de sadece peçeteye silince geliyor. Adetimde gecikme yok. Ama ben yine de yarın gidip hamilelik testi alacağım. Belki başına gelen olmuştur diye sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Heycanlandım şimdi%100 yerleşme kanaması bebek geliyor
Aynısı başıma geldi hayatımda ilk defa geçen aydan çatlamamış 25mm lik yumurtam olduğunu öğrendim doktora gittiğimde hamilelikten çok şüphelenmiştim ama ne yazık kiHanımlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Şuan da adet dönemindeyim ama adetim kahverengi akıntı şeklinde geliyor. Bazen pedi çok az dolduracak kadar bazen de sadece peçeteye silince geliyor. Adetimde gecikme yok. Ama ben yine de yarın gidip hamilelik testi alacağım. Belki başına gelen olmuştur diye sormak istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Geçmiş olsun her şeyin hayırlısı. Bende iki sene önce polikistik over hastasıydım ama atlattım. Bakalım bir kaç gün daha geçmezse doktora gideceğim mutlakaAynısı başıma geldi hayatımda ilk defa geçen aydan çatlamamış 25mm lik yumurtam olduğunu öğrendim doktora gittiğimde hamilelikten çok şüphelenmiştim ama ne yazık ki
kaç gün geçtiHeycanlandım şimdiyarın ilk işim test yapmak olacak
Yani umarım hamileliktir ama bu çok ihmale gelmeyecek bişey özellikle gebelik düşünüyorsanız her ay kıymetli o yüzden :) ben çok üzüldüm bu ayım boşa gittiği için ama tabi herşeyin hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman zaten inşallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder Rabbim..Geçmiş olsun her şeyin hayırlısı. Bende iki sene önce polikistik over hastasıydım ama atlattım. Bakalım bir kaç gün daha geçmezse doktora gideceğim mutlaka
Aslında şöyle söyleyeyim benim pek adet düzenim yoktur. İki sene önce pcos olduğumu öğrendim ama zamanla geçti. Geçen aya bakarsam en fazla iki üç gün geçmiştir. O yüzden hamileliğe pek emin olamadım. Yakın zamanda eşimle bir birlikteliğimde olmadı çünkü yerleşme kanaması kaç gün sonra oluyor pek bilgim yok.kaç gün geçti
Bakalım pek hamileliği düşünmüyorum ama allahtan tabi ki olursa da mutlu olurumbende de aynısı oldu geçen iki ay önce ancak sonraki ay yine adet oldum yani hamilelik olmayabilir bence doktora gitseniz iyi olur hayırlısı olsun :)
Amin canım inşallahYani umarım hamileliktir ama bu çok ihmale gelmeyecek bişey özellikle gebelik düşünüyorsanız her ay kıymetli o yüzden :) ben çok üzüldüm bu ayım boşa gittiği için ama tabi herşeyin hayırlısı Allah ne zaman nasip ederse o zaman zaten inşallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder Rabbim..
Merhaba test yaptın mı benımde adetıme uc gün var kahverengı lekeler var sarıydı uc gun önce basladı bugün kahverengıne döndüBakalım pek hamileliği düşünmüyorum ama allahtan tabi ki olursa da mutlu olurumyarın öğrenicez bakalım
Merhaba evet bugün test yaptım negatif çıktı. Ben çok hamile olduğumu düşünmüyordum zaten. Benim adetten önce değil adetimin olacağı gün başladı kahverengi akıntılarım. Yerleşme kanaması adetten önce oluyormuş internette öyle okudum ama için rahat etsin diye test yaptım. Bence sizde bekleyin bir kaç gün adetiniz gününü geçsin sonra test yapın be olur ne olmaz.Merhaba test yaptın mı benımde adetıme uc gün var kahverengı lekeler var sarıydı uc gun önce basladı bugün kahverengıne döndü
Ya sarı basladı akıntım adete bı hafta kala bugün kahverengiye döndü persembe adet günüm çok mıdem bulanyor sabahları gogusum arada sızlıyor adet olacak gibi karnıma sancı giriyor ara ara psıkolojık mı dyorum valla değilMerhaba evet bugün test yaptım negatif çıktı. Ben çok hamile olduğumu düşünmüyordum zaten. Benim adetten önce değil adetimin olacağı gün başladı kahverengi akıntılarım. Yerleşme kanaması adetten önce oluyormuş internette öyle okudum ama için rahat etsin diye test yaptım. Bence sizde bekleyin bir kaç gün adetiniz gününü geçsin sonra test yapın be olur ne olmaz.
İnsan öyle oluyor tabi. Allah gönlünüze göre versin inşallah. Rica ederim ne demekYa sarı basladı akıntım adete bı hafta kala bugün kahverengiye döndü persembe adet günüm çok mıdem bulanyor sabahları gogusum arada sızlıyor adet olacak gibi karnıma sancı giriyor ara ara psıkolojık mı dyorum valla değilTesekkr ederm bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?