Kahverengi akıntı

MerakliabsnanajN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2019
170
57
28
26
Merhaba kizlar ya çok merak ediyorum sizde bunu yaşadınız mı ve lütfen yazın yasadiysaniz 3 gündür kahverengi akıntı oluyorum arada pembemsi bişey geliyor ama hala anlam veremedim pko luyum bayadir tedavi gördüm ama sonra bıraktım 5 ay falan olmuştur ya sizce ne bı şimdi ben anlamadım araştırdım biseyfe çıkmıyor siz bı söyleyin ya bana yaşıyan varmii

Bende olmustu ama kürtajdan sonra olmustu normaldir diye düsünmüstüm sonra bidaha olmadi zaten.bi sürü nedeni olabilir.yumurtlama döneminde olabilirsin enfeksiyon olabilir yerlesme olabilir vs..

Bende olmustu ama kürtajdan sonra olmustu normaldir diye düsünmüstüm sonra bidaha olmadi zaten.bi sürü nedeni olabilir.yumurtlama döneminde olabilirsin enfeksiyon olabilir yerlesme olabilir vs..
Canım sağol yazdığın için sence erken gebelik testi yapmalimiyim en azından beklentiye girmem sobuc ne çıkarsa çıktım zaten alıştım negatifi gormeye

Canım benimde 3 gün önce ağrıyla kahverengimsi bı leke gelmişti devamı gelmedi ama 2 saat önce falandi test yaptım bu şekilde çıktı ama bata 2 gün var benim
IMG_20191016_233808.jpg

Canım benimde 3 gün önce ağrıyla kahverengimsi bı leke gelmişti devamı gelmedi ama 2 saat önce falandi test yaptım bu şekilde çıktı ama bata 2 gün var benim Eki Görüntüle 2545762
Tamam yavrum işte sen galiba hamilesin daha yeni olduğu için böyle hemen kan testi vermelisinn Allah'ım bende inşallah ya yarın test yapicamm teşekkürler ama seninde herşeyin hayirlisii olsun canmm😘

Tamam yavrum işte sen galiba hamilesin daha yeni olduğu için böyle hemen kan testi vermelisinn Allah'ım bende inşallah ya yarın test yapicamm teşekkürler ama seninde herşeyin hayirlisii olsun canmm😘
Amin inşallah kuzum isteyen herkes bizde hamileyizdir inşallah ben testin azizligine uğramis olmaktan korkuyorum birazda 🙄

Senin adına çok sevinirim ben 3 yıldır uğraşıyorum birazda takdiri ilahi tabiki ama inşallah Allah gönlüne göre verir canım
Kuzum bende nerdeyse 2 sene olacak evleneli evlendigimde hemen kalmıştım ama kalp gelişim durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım geçen sene Haziran'da 1 senedir hala tık yok iste rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar versin

Beklenen adet tarihi demek kuzum 😊 benim normalde olmam gereken tarihte sen olmuşsun şuan ne kadar var adetine
Valla dediğim gibi ayın 14 ünde bu akıntı başladı ben 5 7 aylar arasında adetim düzene girdi baya tedaviden sonra şimdi doktorum bana demişti ki rahim filmi sonra aşılama en ön TP bebek yani ben bütün tedavi mı gördüm ama bıraktım bunlari yapmadan şimdi eğer kendiliğinden olduysa sürpriz bişey olucak canım

Ya bişey diyimmi yazicaklarini 4 gözle bekliyorum merak ettim ben senin yerinde olsam hemen kan testi vermeye giderdim böyle bı durum olsaydi

Valla dediğim gibi ayın 14 ünde bu akıntı başladı ben 5 7 aylar arasında adetim düzene girdi baya tedaviden sonra şimdi doktorum bana demişti ki rahim filmi sonra aşılama en ön TP bebek yani ben bütün tedavi mı gördüm ama bıraktım bunlari yapmadan şimdi eğer kendiliğinden olduysa sürpriz bişey olucak canım
İnşallah hamilesindir canım , yok ben de pko yok ama benimde adetlerim kürtajdan beri çok duzensizdi çok şükür Nisan ayında düzene girdi 28-29 günde bir oluyorum yani pko tanısını nasıl koyuyorlar bilmiyorum ama özelde salak bı doktora denk gelmiştim bana ultrason da baktığında kistin var dedi bende arkadaşım hep diyodu pko var bende diye onun gibi biseymi dedim he he dedi geçti doktor sonra adetin 3.gunu hormon testi verdim tertemiz bı sıkıntı yok dedi devlette.

Back