• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi akıntı gebelik belirtisi mi

lale1404

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
177
57
18
24
Mrb kızlar benim adetimin 21.gğn gecikmesi ve sabahtan beri sulu kahverengi akıntım var çok açık renkli adetim gecikince 6. Gün test yapmıştım negatifti şuan bu akıntı ile birlikte göğüs şişkinliği var ağrısı dün geçti v eadet sancım vardı dün geceden bu sabaha kadar şuan ynei geçti bu sulu kahverengi akıntı gebelik belirtisimi

Mrb kızlar benim adetimin 21.gğn gecikmesi ve sabahtan beri sulu kahverengi akıntım var çok açık renkli adetim gecikince 6. Gün test yapmıştım negatifti şuan bu akıntı ile birlikte göğüs şişkinliği var ağrısı dün geçti v eadet sancım vardı dün geceden bu sabaha kadar şuan ynei geçti bu sulu kahverengi akıntı gebelik belirtisimi
Gebelik olabilir mutlaka doktora gitmelisiniz.
Hamilelik varsa kahva akintin tehlikeli olabilir doktor ilaç yazar.

Bende de bugün kahverengi akıntı geliyor.
Çok korkuyorum bebeği kaybederim diye.
İlk gebeligimde böyle olmamıştı 😔

Mrb kızlar benim adetimin 21.gğn gecikmesi ve sabahtan beri sulu kahverengi akıntım var çok açık renkli adetim gecikince 6. Gün test yapmıştım negatifti şuan bu akıntı ile birlikte göğüs şişkinliği var ağrısı dün geçti v eadet sancım vardı dün geceden bu sabaha kadar şuan ynei geçti bu sulu kahverengi
Merhabalar aynı durum Bn de de mevcut sonuç ne oldu sizde gebelikle ilgisi olabilir mi acaba bu durum cevap verebilirseniz memnun olurum

Back
X