kahverengi akıntı bitmek bilmiyor

minakman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2016
142
28
98
45
Arkadaslar benim durumumda olan varmi? Adet oncesi ve adet sonrasi gunleeeerce kahverengi akinti oluyor.sonra normal adet donemi basliyor ve adet 10 gun suruyor.bitiminde dedigim gibi yine gunlerce kahverengi akinti oluyor.biktim resmen hic temiz bi gunum yok.yalniz yarin dr randevum var. Benim gibi olan bu yuzden dr a giden varmi ?

Benim de adetin ilk iki günü öyle geçerdi ama şimdi süre uzadı reglim de on gün uzadı. Ca125 değerim yüksek çıktı doktor endometriozis dedi, başka bir doktor yok dedi. Neden böyle bilmiyorum

Benim de adetin ilk iki günü öyle geçerdi ama şimdi süre uzadı reglim de on gün uzadı. Ca125 değerim yüksek çıktı doktor endometriozis dedi, başka bir doktor yok dedi. Neden böyle bilmiyorum
Seninkide tuhaf bir durum olmuş.Neye gore biri var biri yok dedi bilmiyorum ama bu gibi durumlarda alttan muayene şart...doktor bana 2 aylik hap verdi.bunlar rahim duvarimi kalinlastiracak ve 2 ay sonunda tum sikayetlerim bitecekmis.bu kadar basit oldugunu bilseydim cok daha once giderdim doktora

Back