Kahverengi akinti 6.hafta

sookiestackhouse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2016
1.136
2.374
133
Kizlar gunaydin,
Sabahtan beridir okuyorum ve hep bisi olmaz diyorlar ama burda bunu yasamislar vardir lutfen bi el atin. Doktor randevumu zaten yarin icin almistim doktora gidicem yani zaten su an 6. Haftanin icindeyim ve yerlesme akintisi diil sanirim cunku o bikac hafta once olmustu kesildi. Test yaptim uc tane be hepsi net pozitif. Bu sabah yerlesme kanamasina benzer bi akinti geldi gene kahverengi renkte ve bacaklarimda ayni adet olacakmisim gibi bir karincalanma ve agri var. Yani kan neyse ama bu agri korkuttu beni kramp girmesi gibi diil ama benim her adet gunumden onceki gun ve o gun ayni boyle agrim olurdu. Moralim cok bozuldu yarin gidicem doktora ama boyle bir durum yasayan oldu mu aranizda?

Çok şiddetli olmayan adet ağrısı gibi ağrılar normal bu haftalarda. Ama lekelenme için mutlaka doktora gidin hiç olmazsa bir acile gidin. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Ben 8 haftalik dusuk yaptim 2019da bende de kahve lekelenme ile baslamisti dusukle sonuclandi merak ettim durumunuzu ne oldu gittinizmi doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…