Kahverengi adet kanaması

eceezgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2010
9.066
5.689
Kızlar selam
Bu ay hayatımda ilk defa regl dönemimde bir tuhaf durum sezdim

Adet kanamamın rengi bir acayip gelmekte
Çok afedersiniz sanki insan dışkısı renginde kahverengi tonlarında

Yarın dr a gideceğim ama burada da fikir almak istedim

Bu durumu yasayanlar var mi ya fa bilgisi olan

Bi kac gun oncesınde boyle olabılıyomus.
Bende yasadım cokda korktum.Netten arastırdım sogan kaynatıp ıctım.İki gun içtım üçüncü gün normal bı sekılde regl oldum.Deneyebılırsın.Sabah ac karnına içmelısın ama.

Benim hep öyle başlar ama benim reglimin de normal geçtiği söylenemez zaten :KK43: en net cevabı dr verir sana

Bi kac gun oncesınde boyle olabılıyomus.
Bende yasadım cokda korktum.Netten arastırdım sogan kaynatıp ıctım.İki gun içtım üçüncü gün normal bı sekılde regl oldum.Deneyebılırsın.Sabah ac karnına içmelısın ama.
Bnm zaten 3 gün sürer cnm

Benimde bazen böyle oluyor. Zaten kırmızı ve kahverengi tonları normal diyor doktorlar. Kan taze ise kırmızı ama içeride kalmış ise rengi koyu oluyor. Nerdeyse siyaha doğru kayıyor o zaman.

Yanlıs anlattım sanırı tatlım.
Bende o sekılde ıkı gun boyunca leke gordum.sogan kaynatıp içtim iki gün. Üçüncü gun normal kanamaya döndü.

Hamilelik ihtimalin varsa soğan suyu filan içme
Zaman zaman bende de olur
Ama bir arkadaşımda da ilk kez olduğunda gebeymis ve üstüne görme durumu olmuştu.
Tamam cok tesekkur ederim
Üstüne görme de normal adet gününde oluyormus sanırım

Kızlar selam
Bu ay hayatımda ilk defa regl dönemimde bir tuhaf durum sezdim

Adet kanamamın rengi bir acayip gelmekte
Çok afedersiniz sanki insan dışkısı renginde kahverengi tonlarında

Yarın dr a gideceğim ama burada da fikir almak istedim

Bu durumu yasayanlar var mi ya fa bilgisi olan
Eğer o şekilde çok az gelip kesiliyorsa hamile olabilirsin belki

Ay bu ay benim de öyle oldu bildiğin normal regli gibi başladı yani Ağrı'sı huzursuzluğu falan normal ben normal kan geliyo sanırken bi de baktım kahverengi hatta siyaha yakın ödüm koptu netten baktım enfeksiyon,hormonal bozukluklar veya çikolata kisti neden olabilir diyorlar bi de sistittim acaba ondanmı die de düşündüm ikinci günü normal rengine döndü ama bidaha olursa dr gidicem sanırım

Benim başladığında ve bittiğinde öyle oluyor hatta son gün siyah geliyor
Hamilelik falan yazıyolar müjdeli haberi alırsın inşallah

Ya şimdi biraz utandım ama benim ilk günler kırmızı,son günler hep kahverengi.Yani bu bir sorun mu ki ben bunu normal sanıyordum :KK43: 5 gün falan sürüyor ortalama.

X