- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
anladım ama atıla atıla bi bitmedi mi bu kistler :/ ve maalesef tedavisi de yok sanırım bu pkonun ve kistlerin..iste o kistler atiliyor adetle birlikte :/
mesela benim heray o kistler yenileniyor ve adetle birlikte atiliyoranladım ama atıla atıla bi bitmedi mi bu kistler :/ ve maalesef tedavisi de yok sanırım bu pkonun ve kistlerin..
Allah beterinden korusun ne diyelim.. benim bundan 2 sene öncesine kadar en ufak adetlerimle ilgili sıkıntım olmazdı son 2 yıldır çok bozuldu düzeni, pko da sonradan oluşur mu onu da sanmıyorum..
peki sen nerden anlıyorsun kistin atıldığını?mesela benim heray o kistler yenileniyor ve adetle birlikte atiliyor
regl donminde gidince kistin yok notmal gozukuyor diyolar.peki sen nerden anlıyorsun kistin atıldığını?
Allah şifa versin hepimize dilerim ki tekrarlamaz bu kistlerimiz.. teşekkür ederim yorumların için canım..regl donminde gidince kistin yok notmal gozukuyor diyolar.
mesela adetin ilk gunu daha kistlrr duruyor ama 2. veya 3. gunu gidince ksitler yok gozukuyor ..
tabi bazi aylar erimdegi de oluyir malesef :/
amiiiin rica ederim canim insaAllah sagligimiza kavusuruz ♡♡Allah şifa versin hepimize dilerim ki tekrarlamaz bu kistlerimiz.. teşekkür ederim yorumların için canım..
Amin canım.. son birşey daha danışmak istiyorum senin kistlerini vajinal ultrasonla mı tespit ettiler karından mı?amiiiin rica ederim canim insaAllah sagligimiza kavusuruz ♡♡
vajinal ultrasonlar karnindan pek belli olmuyir illa karindan olsun diyorsan da sıkısık gitmen lazim ama kesin sonuc olmaz malesefAmin canım.. son birşey daha danışmak istiyorum senin kistlerini vajinal ultrasonla mı tespit ettiler karından mı?
Teşekkür ederim canım iyiyim alternatif tip yöneldim tup bebek yaptım tuttu ama 9 haftalık iken kalbi durdu suan maddi olarak müsait olmadığım dan alternatif tip ba yöneldim Hacamat1 ve sülük kist bayağı küçüldü inşallah tedavi bitince yok olur size de tavsiye ederimcanım çok üzüldüm çok geçmiş olsun .. şimdi iyisin değil mi?
teşekkürler yorumunuz için peki hep mi böyleydi periyotlarınız?
Sağol canım.. onu da deneyeyimKızlar soğan kürünü denemenizi tavsiye ederim..
Bi araştırın derim..
Prolaktinim benim de bazı aylar yükseliyor bazı atlar düşüyor Benim de bundan dolayı olabilir mi acabaYa benim de son bikaç aydır böyle oluyor pko Olmadığını sadece prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi doktor artık doktorlara da güvenemiyor insan
Olabilir hormon dengesizlikleri de etkiliyor.Prolaktinim benim de bazı aylar yükseliyor bazı atlar düşüyor Benim de bundan dolayı olabilir mi acaba
Kızlar soğan kürünü denemenizi tavsiye ederim..
Bi araştırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?