• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahverengi Adet Kanaması ve Pcos İlişkisi

iste o kistler atiliyor adetle birlikte :/
anladım ama atıla atıla bi bitmedi mi bu kistler :/ ve maalesef tedavisi de yok sanırım bu pkonun ve kistlerin..
Allah beterinden korusun ne diyelim.. benim bundan 2 sene öncesine kadar en ufak adetlerimle ilgili sıkıntım olmazdı son 2 yıldır çok bozuldu düzeni, pko da sonradan oluşur mu onu da sanmıyorum..

anladım ama atıla atıla bi bitmedi mi bu kistler :/ ve maalesef tedavisi de yok sanırım bu pkonun ve kistlerin..
Allah beterinden korusun ne diyelim.. benim bundan 2 sene öncesine kadar en ufak adetlerimle ilgili sıkıntım olmazdı son 2 yıldır çok bozuldu düzeni, pko da sonradan oluşur mu onu da sanmıyorum..
mesela benim heray o kistler yenileniyor ve adetle birlikte atiliyor

regl donminde gidince kistin yok notmal gozukuyor diyolar.
mesela adetin ilk gunu daha kistlrr duruyor ama 2. veya 3. gunu gidince ksitler yok gozukuyor ..
tabi bazi aylar erimdegi de oluyir malesef :/
Allah şifa versin hepimize dilerim ki tekrarlamaz bu kistlerimiz.. teşekkür ederim yorumların için canım..

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun .. şimdi iyisin değil mi?
Teşekkür ederim canım iyiyim alternatif tip yöneldim tup bebek yaptım tuttu ama 9 haftalık iken kalbi durdu suan maddi olarak müsait olmadığım dan alternatif tip ba yöneldim Hacamat1 ve sülük kist bayağı küçüldü inşallah tedavi bitince yok olur size de tavsiye ederim

Bu ay bende de aynısı oldu, hatta 5. Gün simsiyahtı. Ve 2. Gün ağrım çoktu. Arada böyle oluyor ama o kadar doktora giderim hiç pco falan diyen olmadı.

Back