Kahverengi Adet Kanaması ve Pcos İlişkisi

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba;

Adetlerim yaklaşık son 1 yıldır kahverengi akıntıyla başlayıp kırmızıya dönüp sonra yine kahverengi hatta çamurumsu pelte gibi siyah kanamalarla son buluyor, çok doktora gittim normal dediler smear vs de aldırdım bu durumun sebebi olaraktan da pko yu gösterdiler.

Sizde de böyle kanamalar oluyor mu

Ya benim de son bikaç aydır böyle oluyor pko Olmadığını sadece prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi doktor artık doktorlara da güvenemiyor insan

Ya benim de son bikaç aydır böyle oluyor pko Olmadığını sadece prolaktinimin yüksek olduğunu söyledi doktor artık doktorlara da güvenemiyor insan
Allah korusun ben daha ciddi bişeylerin olmasından korkuyorum hiç olmazdı böyle ama son 1 senedir böyle periyotlarım değişti..

Geçmiş olsun canım bende de oluyor bu ancak benim durumum çikolata kist inden kaynaklanıyor dedi doktorum

Sağol ca

sağol canımm ama çikolata kisti ultrasondan gözükür değil mi
Doktor ünü iyi sec canım benim başım yandı bu yüzden kac ay basit kist diye beni doktor oyaladi her ay sancı kriz e girdim başka doktor a gittim en son safha ya gelmişim kist basit değil çikolata kist i mis ameliyat olmak zorunda kaldım küçükken tedavi edebilir mis ama farkedilmeyım ce büyüdü ve içine patladı belirtiler den bile anlamadı düşün yani . Tüp ler de kapanmış tek çare tup bebek benim için

Cok gecmis olsun

Bende pkloyum. Bütün pko topiklerine el atıyorum
Arada bir regl oluyorum 3-4 ayı buluyor Ondada bahsettiğin çamurumsu kahverengi akıntılarla başlıyor ve bitiyor.

gunaydin canim yumurtalik kisti olunca oyle kahverngi camur gibi gelebiliyir gecen ay bnmde oyleydi bide genellikle reglken o kistler atiliyor ..
benim bildigim bunlar insaAllah kotu biseyin cikmaz amin :)
Allah razı olsun canım tıp çok gelişti denilse de doktorların birçoğu çözemiyor asıl sorunu.. diyorum burada anlattığım gibi anlatıyorum doktora, ki bu adam bir de başhekim- kahverengi başlayıp öyle bitiyor diyorum normal çok elzem bir durum değil diyor :/

bazen en iyi doktor bile derdimize care olamayabiliyor baska doktorada gidebilirsin ..
mesela adetin duzenli mi her doktora gittiginde kistin var diyor mu ?

bazen en iyi doktor bile derdimize care olamayabiliyor baska doktorada gidebilirsin ..
mesela adetin duzenli mi her doktora gittiginde kistin var diyor mu ?
yumurtalık çevresinde pko görüntüsünde kistler olduğunu söylüyorlar birkaç doktora gittim canım fakat hormonlarım düzgün çıkıyor sadece ultrasonda pko görüntüsü var imiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…