- 24 Ocak 2016
- 4.213
- 8.417
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
İlk kızım da süt olayı beni bildiğin ruh hastası yaptı seni çok iyi anlıyorum canım mama ile büyüdü kızımKızlar merhaba kusura bakmayın aşırı yoğun zamanlar geçiriyorum yeşil hiç mi vaktin yok diyeceksiniz ama inanın hiç vaktim yoktu. Şimdi hemen başlayayım anlatmaya. Öncelikle asya bekleyip bekleyip tüm dişlerini ankaraya saklamış sağolsun tüm dişleri birden şişti patladı kök dişler de dahil eee çektiğim sıkıntıyı tahmin edersiniz yazmayayım şimdi uzun uzun. Ayaz ile emme maceramız bir haftadır tekrar sıkıntıya girdi. Şöyle ki artık kullandığım hiçbirşey işe yaramıyor malesef ve yine açlıktan ağlamalara başladı bende bu hafta mecburen mama takviyesine başladım ama artık üzülmemeye karar verdim çünkü bu durum bende inanılmaz ruhsal çöküntüye ve aşırı kiloya sebep oluyor. Herkes rızkını yer içer ayaz da nasibi ne kadarsa onu yiyip içecek. Gelelim bana kızlar bu süt olayı yüzünden inanılmaz kilo aldım valla sakın bana su yapıyo felan demeyin. Benim kadar su içen sıvı tüketen bir insan olamaz yani ama yok yemesem bir anda azalıyo yani resmen boşalıyo zaten hissediyorum. Sık sık da emzirdim saatli de emzirdim sonuç bu. Neyse dediğim gibi artık bu süt olayını kafamdan atıyorum. Şu an kaç kiloyum bilmiyorum tahmini 80 i buldum belki de geçtim. Kilo aldıkça ağrılarım tavan yaptı. Yani çok kalitesiz bir yaşantım var şuan ve bu kalitesizlik bende psikolıjik olarak inanılmaz bi sıkıntı yarattı. Kilo da cabası. Kendimden nefret eder durumdayım. Her zaman söylediğim gibi bir bebeğin en büyük ihtiyacı her bakımdan sağlıklı bir annedir. Ruhsal fiziksel ve beyinsel. Ankaradaki son haftamız. Dönüşte asya direk kreşe başlıycak nisan sonunda da ben işe başlıycam. Benim niyetim şöyle kızlar ben döner dönmez direk ekmeği ve şekeri keserek diyete başlıycam. İlk aşamada ekmek ve şeker ile başlıycam sonra duruma göre şekillendiricem. İşe başlamadan iki hafta gibi bir sürem oluyor inşallah ayaz bey izin verirse bu iki haftada birde plates yapmaya çalışıcam her gün bir saat çünkü bildiğiniz iki büklüm olmuş durumdayım. Bu arada geçen gün hacamat yaptırdım biliyosunuz sırtım boynum belim dizlerim ayaklarğm her yerim sakat sıkıntılı. İnşallah faydası olur. Baya uzun yazdım ama kısacası inşallah nisan 15 den sonra bende zayıflama macerasına dönüyorum ve sizden full destek bekliorum. Hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum
Bir annenin bebeğine vereceği en değerli şey sadece anne sütü değil sevgi, huzur, sıcak bir kucak, iyi bir ahlak... ve daha çok şey
Bazen olmadı mı olmuyor çokta kendimize yüklenmemek gerek.
Kilolar gidecek elbet birlikte yaparız canım ama kendine zaman ver bir anda yüklenme olur mu
Bakıcı buldun Ayaz’a