- 1 Ekim 2010
- 4.615
- 14.572
- Konu Sahibi YesilinBuyusu
Iyiyiz canım nolsun kilo vermekle uğraşıyoruz hayırlı olsun bu arada allah damatliginida göstersin erkenden olmuş iyi olmuş sonra zor oluyo süt anne mi oldun şimdi çok güzel ya büyüyünce de birbirlerini bilirler süt kardeş sonuçta iyi yapmışsın sevaba da girdin canım ankaraya da gidiyosun çok iyi rahatlarsın bunalmışsındır iyice sevindim bende gribe yakalandim çocuktan bulaştı baya ağır geçti iyilestim ama artık takıma devam ediyoruz bakalım inşallah kısa zamanda kurtuluruz fatosta çok iyi azimli listeye girecek artıkKızlar merhaba nasılsınız? Ben malum yoğunluktan pek seslenemiyorum sizlere. Biz bu arada ayazı sünnet ettirdik. Cumaya biletimizi aldık ankaraya gidiyoruz. Gelenimiz gidenimiz hiç eksilmiyor sağolsunlar. Aaa bu arada birde süt oğlum oldu kızlar. Arkadaşım doğum yaptı. Çocukta hem enfeksiyon oluşmuş hem kan değerleri çok düşükmüş annenin sütü de gelmemişti doktor süt bulursanız iyi olur demiş beni aradı bende seve seve gönderdim. Alperen isminde birde süt oğlum oldu. Asyada benim sütümden kaşıkla felan içtiği için onunla da kardeş olmuş oldu. Arkadaşım da ankaralı inşallah bağları koparmayız da çocuklarım süt kardeşlerini tanırlar. Arada eşimle bi sevgililer günü kaçamağı yaptık. Üç saate yemek sohbet dans + yol sığdırdık Sizler nasılsınız? magickk canım kilo durumları ne alemde? Fatoşun rumuzu ne oldu bulamıyorum. Xeroderma_pig canım sen nasılsın bebişlerle durumlar ne alemde?