• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Kahve ve gülsuyu peelingi

• Konu Sahibi Konu Sahibi puccu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

puccu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
3
0
36
Avusturya
kizlar gülsuyu cilddeki sivilceleri azaltiyor.. feci sekilde hemde.. her aksam yatmadan gülsuyu sürün yüzünüze,her sabah uyandiginizdada ayni sekilde..
bu arada bulabilirseniz yeni toz haline getirilmis yani taze kahveyi ( bir yemek kasigi- ) biraz gülsuyu ile karistirin, ne sivi ne kati olsun , peeling kivamina geldiginde yüzünüze sürün ve 20 dakika; yarim saat bekletin, zamanla faydasini göreceksiniz .:9:

kizlar gülsuyu cilddeki sivilceleri azaltiyor.. feci sekilde hemde.. her aksam yatmadan gülsuyu sürün yüzünüze,her sabah uyandiginizdada ayni sekilde..
bu arada bulabilirseniz yeni toz haline getirilmis yani taze kahveyi ( bir yemek kasigi- ) biraz gülsuyu ile karistirin, ne sivi ne kati olsun , peeling kivamina geldiginde yüzünüze sürün ve 20 dakika; yarim saat bekletin, zamanla faydasini göreceksiniz .:9:

yaglı cilt yapısına sahibim ve en çokta alnımda sivilceler var gülsuyu benım cilt tipimede iyi gelirmi peki bu peelingi haftada kaç kez yapcaz ya bende bir çözüm arıyordum bıktım şu lanet sivilcelerle savaşmaktan

ayyy normalde bana gülsuyu hiç iyi gelmemişti ama kahve ile gülsuyu karışımını peeling yaptım Allaahımmm yüzüm süper oldu burnumun üzerinde az da olsa siyah noktam vardı onlar şu anda yok ve yüzüm pamuk olduuu :)) tabi öyle sürtelemedim yüzüme azıcık sürüp parmak uçlarımla şöle bi üzerinde yuvarlak hareketler yaptım bastırmadan .. korktum aslında ama şu anda çok memnunum :D nemlendiricimi de sürdüm tşklerrrr

Back
X