Kahve ve el falı bakılır iddalıyım arkadaslar

senin gibi bu işi ticarete dökmemiş birinin olması gerçekten inanılmaz..
Allah sana bunun karışılığını en güzel şekilde verir inşallah

üzerindeki ağırlığı nasıl hallediyorsun benim de tanıdığım bir kadın bakıyor o fal tarzında ama kahve yapmadan yüzüne bakarak da hissediyor eğer para almazsa ama beni dövüyorlar çok rahatsızlanıyorum diyor

teyze bence sizden para almak için atmış. para alınca ağırlığının gitmesi ilginç asdsadsf

teyze bence sizden para almak için atmış. para alınca ağırlığının gitmesi ilginç asdsadsf
parasız bakan falcı sen gördün mü hiç canım :) ama yok ben rahatsızlandığını biliyordum çok uzun zamandır tanırız onu vücudu mosmor oluyordu

parasız bakan falcı sen gördün mü hiç canım :) ama yok ben rahatsızlandığını biliyordum çok uzun zamandır tanırız onu vücudu mosmor oluyordu
3 harflilerle bakıyordur muhtemelen ve o dediği ağırlık da bundan kaynaklanmaktadır bu beni rahatsız ediyorlar dedikleri şey de bu zaten karabasanlar cinler. yoksa bunun para ile alakası yok. hani demek istediğim şimdi fal bakan olunca misafirliğe gelen herkes teyzeye fal baktırmak istiyordur muhtemelen teyzede kıramayacağı insanlar için bunu uydurmuştur. malum iş paraya dönünce kimse baktırmaz :) ama tehlikeli bu durumlar 3 harflilere falan bulaşmak

kadının yanına gelen çok oluyor ama durumu da zor fakir yani gelenlerin çoğu öyle denemeye gelen de var ben fal işine karşıyım günahı çok fakat 3 harflilerle alakası var kadın hastalanıyor ama inş ilerleyen zamanda bırakır bu işi de ne kadar olmazsa günahı da ağırdır

amin inşallah arkadaşlar.para alınca ağırlığın gitmesi anormal cok ciddi baktığım insanlar var apara alsamda almasamda 5 kişiden sonra baş ağrısı ve uzaktan seslenen seslerle başbaşa kalıyorum.para alınca gecen bişey değil ki bu.

Kusura bakmayin ama yaziyoruz yaziyoruz ne cevap veriyorsunuz ne de fal bakiyorsunuz. Ben sizin isinizden hicbir sey anlamadim. Ben kac gun once attim mesaj ve gec attigimi sanmiyorum muhtemelen ilk atanlardan biriyimdir. Hani ne cevap verdiniz ne fal baktiniz. Ben illa falima bakin demiyorum ama insan nezaketen bir cevap verir.

merhaba;
özelden yazdığım kişi sayısı 32 ydi en son size sormak isterim sıkıntısı olduğunu söyleyen kişilere öncelik vermez miydiniz?ve yerimde olsanız ne yapardınız.arada sizi kaçırmış olabilirim affola.tekrar atarsanız bende yardımcı olacağım.sevgilerimle.

öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için.. ben gerçekten etkilendim. ama arkadaşları da etkilemek istemem, enerji işidir veya fala bakan kişiyle uyuşma durumudur bilemem. ama yeteneğinizin olduğunu düşündüm.

tekrar çok teşekkür ederim. diğer kısımları msjla yazarım. sadece bunu genel yazmak istedim.

rica ederim arkadaşlar yazarak fala bakmak zaman alıyor ,telefon çalıyor geç yazarsam kusuruma bakmayın

dostlar aksam 10 gibi gireceğim biraz dinleneceğim. 3 mesaja dönemedim döneceğim bilginiz olsun.sevgiyle kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…