senin gibi bu işi ticarete dökmemiş birinin olması gerçekten inanılmaz..arkadaşlar merhaba hissetmekle fal bakmak farklı ben sekilleri benzetip yazmıyorum...normalde yüzyüze yada telefonda bakmaktayım ancak o kadar zor hayat yaşayan var ki yardımcı olmak istiyorum dün 6 kişiye batım sabaha kadar uıyuyyamadım onların sıkıntısı bana geçti rüyaya da yatmaktayım ama çok özel durumlar için.annem inanılmaz bakar ve hissederdi ancak rahatsızlandı bir daha bakmadı kahve falı kafelerde de bakılıyor benim durmumum biraz farklı.fal baktırmak isteyenler lütfen özelden yazın ücret almıyorum.hepimizin terapi ve birazda sohpete ihtiyacı var.
üzerindeki ağırlığı nasıl hallediyorsun benim de tanıdığım bir kadın bakıyor o fal tarzında ama kahve yapmadan yüzüne bakarak da hissediyor eğer para almazsa ama beni dövüyorlar çok rahatsızlanıyorum diyorarkadaşlar merhaba hissetmekle fal bakmak farklı ben sekilleri benzetip yazmıyorum...normalde yüzyüze yada telefonda bakmaktayım ancak o kadar zor hayat yaşayan var ki yardımcı olmak istiyorum dün 6 kişiye batım sabaha kadar uıyuyyamadım onların sıkıntısı bana geçti rüyaya da yatmaktayım ama çok özel durumlar için.annem inanılmaz bakar ve hissederdi ancak rahatsızlandı bir daha bakmadı kahve falı kafelerde de bakılıyor benim durmumum biraz farklı.fal baktırmak isteyenler lütfen özelden yazın ücret almıyorum.hepimizin terapi ve birazda sohpete ihtiyacı var.
teyze bence sizden para almak için atmış. para alınca ağırlığının gitmesi ilginç asdsadsfüzerindeki ağırlığı nasıl hallediyorsun benim de tanıdığım bir kadın bakıyor o fal tarzında ama kahve yapmadan yüzüne bakarak da hissediyor eğer para almazsa ama beni dövüyorlar çok rahatsızlanıyorum diyor
parasız bakan falcı sen gördün mü hiç canım :) ama yok ben rahatsızlandığını biliyordum çok uzun zamandır tanırız onu vücudu mosmor oluyorduteyze bence sizden para almak için atmış. para alınca ağırlığının gitmesi ilginç asdsadsf
3 harflilerle bakıyordur muhtemelen ve o dediği ağırlık da bundan kaynaklanmaktadır bu beni rahatsız ediyorlar dedikleri şey de bu zaten karabasanlar cinler. yoksa bunun para ile alakası yok. hani demek istediğim şimdi fal bakan olunca misafirliğe gelen herkes teyzeye fal baktırmak istiyordur muhtemelen teyzede kıramayacağı insanlar için bunu uydurmuştur. malum iş paraya dönünce kimse baktırmaz :) ama tehlikeli bu durumlar 3 harflilere falan bulaşmakparasız bakan falcı sen gördün mü hiç canım :) ama yok ben rahatsızlandığını biliyordum çok uzun zamandır tanırız onu vücudu mosmor oluyordu
kadının yanına gelen çok oluyor ama durumu da zor fakir yani gelenlerin çoğu öyle denemeye gelen de var ben fal işine karşıyım günahı çok fakat 3 harflilerle alakası var kadın hastalanıyor ama inş ilerleyen zamanda bırakır bu işi de ne kadar olmazsa günahı da ağırdır3 harflilerle bakıyordur muhtemelen ve o dediği ağırlık da bundan kaynaklanmaktadır bu beni rahatsız ediyorlar dedikleri şey de bu zaten karabasanlar cinler. yoksa bunun para ile alakası yok. hani demek istediğim şimdi fal bakan olunca misafirliğe gelen herkes teyzeye fal baktırmak istiyordur muhtemelen teyzede kıramayacağı insanlar için bunu uydurmuştur. malum iş paraya dönünce kimse baktırmaz :) ama tehlikeli bu durumlar 3 harflilere falan bulaşmak
arkadaşlar merhaba hissetmekle fal bakmak farklı ben sekilleri benzetip yazmıyorum...normalde yüzyüze yada telefonda bakmaktayım ancak o kadar zor hayat yaşayan var ki yardımcı olmak istiyorum dün 6 kişiye batım sabaha kadar uıyuyyamadım onların sıkıntısı bana geçti rüyaya da yatmaktayım ama çok özel durumlar için.annem inanılmaz bakar ve hissederdi ancak rahatsızlandı bir daha bakmadı kahve falı kafelerde de bakılıyor benim durmumum biraz farklı.fal baktırmak isteyenler lütfen özelden yazın ücret almıyorum.hepimizin terapi ve birazda sohpete ihtiyacı var.
öncelikle çok teşekkür ederim yorumunuz için.. ben gerçekten etkilendim. ama arkadaşları da etkilemek istemem, enerji işidir veya fala bakan kişiyle uyuşma durumudur bilemem. ama yeteneğinizin olduğunu düşündüm.merhaba;
özelden yazdığım kişi sayısı 32 ydi en son size sormak isterim sıkıntısı olduğunu söyleyen kişilere öncelik vermez miydiniz?ve yerimde olsanız ne yapardınız.arada sizi kaçırmış olabilirim affola.tekrar atarsanız bende yardımcı olacağım.sevgilerimle.
Bende atmıştım cuma günüdostlar aksam 10 gibi gireceğim biraz dinleneceğim. 3 mesaja dönemedim döneceğim bilginiz olsun.sevgiyle kalın.
Bende atmıştım cuma günüÇok merak ettim şimdi gözden falan kaçmadım inş
ellerine saglık bebisimdostlar aksam 10 gibi gireceğim biraz dinleneceğim. 3 mesaja dönemedim döneceğim bilginiz olsun.sevgiyle kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?