ben tarot bakiyorum. kahve fali baktiranlar icin evet, fincanin resminin cekilmesi gerekiyor.Nasil bakiyorsunuz kahve icip resimlerini mi atiyorsunuz birbirinize
yeniden fallasalım mıMerhaba, en son ben sana bakmistim ama sen hala bakmadin canim.
Merhaba, en son ben sana bakmistim ama sen hala bakmadin canim.
fallasacak mısın canım o zaman internet paketim yoktuuMerhaba, en son ben sana bakmistim ama sen hala bakmadin canim.
canım bugün müsait değilim ama istersen daha sonra iskambil falı bakabilirim sana :)Merhaba, en son ben sana bakmistim ama sen hala bakmadin canim.
normal hayatınızda da çevrenizdekilere de bakıyor musunuz? hani karşılığını alarak his meselesi tabii başka bazılarının hissi kuvvetli olur ama bu kadar çok kişiye bakarken de üzerinizde ağırlık olacaktır kesinlikle üniversitede ben de arkadaşlarımın arasında öylesine bakardık fal demek istemiyorum his meselesi fakat sonra hastalanırdım rahatsızlanırdım sabaha kadar uyuyamazdım sonrasında daha da asla dedim hem günahı da farklı ama çok ağırlık verniyor mu?dostlar sevgili bayan arkadaşlarım sabah gönderdiğiniz resimleri yorumlayacağım.lütfen sol el fotonuzla berbaer burcunuzu da yazar mısınız?
aa sen fal mı bakıyosun canımmnormal hayatınızda da çevrenizdekilere de bakıyor musunuz? hani karşılığını alarak his meselesi tabii başka bazılarının hissi kuvvetli olur ama bu kadar çok kişiye bakarken de üzerinizde ağırlık olacaktır kesinlikle üniversitede ben de arkadaşlarımın arasında öylesine bakardık fal demek istemiyorum his meselesi fakat sonra hastalanırdım rahatsızlanırdım sabaha kadar uyuyamazdım sonrasında daha da asla dedim hem günahı da farklı ama çok ağırlık verniyor mu?
YOK YOK ASLA SADECE GENÇKEN HİSLERİM ÇOK KUVVETLİYDİ ŞİMDİ HİSSETMEK DE İSTEMEM :)aa sen fal mı bakıyosun canımm
keske bana bi baksanöyle konulara bakarken gözüme çarptı bir tanıdğımız var kadın fal bakıyor eskiden baktırırdım ben de ama çok rahatsızlanıyordu bir şey almayınca kadın ben fala karşıyım ama kadınız tabii merak da en zayıf yerimiz
:)keske bana bi baksan
cvp??
ben bir şey hissetmiyorum canım fal meselesine karşıyım aman aman
tamm sen bilirsn atacaktım baksaydınben bir şey hissetmiyorum canım fal meselesine karşıyım aman aman
yok ben fal bakmıyorum canım zatentamm sen bilirsn atacaktım baksaydın
tmm canımyok ben fal bakmıyorum canım zaten
canım ağzına sağlık. dediklerinin çoğu doğru. söylediğin tarihleri tutuyorum bakalım ne çıkacak. tekrar teşekkürler güzel bir faldı. gerçekten hissettiğin doğruarkadaşlar merhaba hissetmekle fal bakmak farklı ben sekilleri benzetip yazmıyorum...normalde yüzyüze yada telefonda bakmaktayım ancak o kadar zor hayat yaşayan var ki yardımcı olmak istiyorum dün 6 kişiye batım sabaha kadar uıyuyyamadım onların sıkıntısı bana geçti rüyaya da yatmaktayım ama çok özel durumlar için.annem inanılmaz bakar ve hissederdi ancak rahatsızlandı bir daha bakmadı kahve falı kafelerde de bakılıyor benim durmumum biraz farklı.fal baktırmak isteyenler lütfen özelden yazın ücret almıyorum.hepimizin terapi ve birazda sohpete ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?