Kahve ve el falı bakılır iddalıyım arkadaslar

bence bu kişi erkekti ve online fal sitelerde fal bakan falcılardan biriydi böyle el fotosundan fal bakan falcıları biliyorum çünkü

dostlar sevgili bayan arkadaşlarım sabah gönderdiğiniz resimleri yorumlayacağım.lütfen sol el fotonuzla berbaer burcunuzu da yazar mısınız?
normal hayatınızda da çevrenizdekilere de bakıyor musunuz? hani karşılığını alarak his meselesi tabii başka bazılarının hissi kuvvetli olur ama bu kadar çok kişiye bakarken de üzerinizde ağırlık olacaktır kesinlikle üniversitede ben de arkadaşlarımın arasında öylesine bakardık fal demek istemiyorum his meselesi fakat sonra hastalanırdım rahatsızlanırdım sabaha kadar uyuyamazdım sonrasında daha da asla dedim hem günahı da farklı ama çok ağırlık verniyor mu?

aa sen fal mı bakıyosun canımm

öyle konulara bakarken gözüme çarptı bir tanıdğımız var kadın fal bakıyor eskiden baktırırdım ben de ama çok rahatsızlanıyordu bir şey almayınca kadın ben fala karşıyım ama kadınız tabii merak da en zayıf yerimiz

keske bana bi baksan

arkadaşlar merhaba hissetmekle fal bakmak farklı ben sekilleri benzetip yazmıyorum...normalde yüzyüze yada telefonda bakmaktayım ancak o kadar zor hayat yaşayan var ki yardımcı olmak istiyorum dün 6 kişiye batım sabaha kadar uıyuyyamadım onların sıkıntısı bana geçti rüyaya da yatmaktayım ama çok özel durumlar için.annem inanılmaz bakar ve hissederdi ancak rahatsızlandı bir daha bakmadı kahve falı kafelerde de bakılıyor benim durmumum biraz farklı.fal baktırmak isteyenler lütfen özelden yazın ücret almıyorum.hepimizin terapi ve birazda sohpete ihtiyacı var.

canım ağzına sağlık. dediklerinin çoğu doğru. söylediğin tarihleri tutuyorum bakalım ne çıkacak. tekrar teşekkürler güzel bir faldı. gerçekten hissettiğin doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…