• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kahve tonlarından hangısı ?

mrlm

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
283
153
123
arkadaslar bn esmerım sacımda koyu kahve daha önce hıc boyamadım ama artık degısık renkler denemek ıstıyorum özellikle kahve tonları bu konuda bılgısı olan varsa markalarıyla bereber bnı bılgılendırırse cok sevınırım :66:

63 kişi bakmış fikri olan yok mu ya :5:

hangi rengi cnm bnm sacım koyu ya hangısı acar rengını azda olsa

canm fikir vermek açısından bikaç foto ekliyorum :)

Beyonce+Launches+Emporio+Armani+Diamonds+Macy+1vLKmJyy7dBl.jpg
beyonce-long-brown-hair.jpg
Beyonce%20Knowles%27s%20Hairstyles-3.jpg
beyonce-long-curly-full-lace-wig.jpg
beyonce-hollywood-hg-de.jpg
$Dark-Brown-Hair-Color-Ideas-3.jpg

bence bu renk esmerlere yakışır ancak boyadığında nasıl bir renk çıkar onu bilemiyorum canım ama bu renk güzel bence:81:

$Voila-Sac-Boyasi-4-0-Kestane__37936201_0.jpg

ya da küllü kahveleri öneririm.

ben sarının ustune boyadım o yuzden kızıllık yapmadı fotograflardakı gıbı oldu 6 ve 4 numarasını karıştırdım 6.65di sanırım zaten 3 secenegı var ama dıplerım kendı rengımdı onlar kızıl oldu :S kızıllık nasıl yok edılır bılmıyorum onuda :(((

teşkrler cnm beyonce ın ılk ıkı resımdekı sac rengını cok begendım ne renk tam olarak bılen var mı :15: lady bnm scım o renk zaten daha acık tonlar ıstıyorum küllü kahve nasıl bi renk :44:

sa%C3%A7-boyas%C4%B1-renkleri5.bmp

8.4 yada 7.4 olur sanki canım..igora royal boya kataloğundan..ama senin saçın koyu oldugu için belki daha açık bi ton kullanman gerekebilir.. :44: :31:

bu boyanın tutması ıcın saclarımı acmam gerekır :44: o da cok yıpratıyormus sacı bnde ılk denememden actırmak ıstemıyorum :14: yınede sagol cnm resımler ıcın arsıvıme ekledı ılerde cesaret ederım belkı :9:

Back