Ben kahvemi yapayım o zaman kartları da yeni fal bakımına hazırlayayım. Ancak ben hiç forumdan kahve falı baktırmadım nasıl yapacağımız söylersen çok memnun olurum :)
Yaratıcılık gerektiren veya sanatla ilgili bir işin olacak diyor kartlar yakın zamanda ama önünü göremiyorsun çünkü aşkın elini kolunu bağladığını hissediyorsun. Çok mutlu olmuşsun eski sevgilinle beraberken ve yine eskisi gibi mutlu olmak istiyorsun, aklından onu çıkartmak istemiyorsun.Ama sen zeki birisin,zekanı kullanarak kendini işine verirsen çok başarılı yerlere gelebilirsin. Ayrıca 6. hissin(psişik yönün) çok kuvvetli, hislerine güvenmelisin.
Geçmişindeki kişi sevecen, insanlarla ilişkileri çok kuvvetli ve bu kişi seni çok mutlu etse de falda hep başarılı olmana engel gibi çıkıyor.Ayrıca aile büyüğü ya senin ailenden yada onun ailesinden bir kadın ilişkinizi etkilemiş gibi duruyor o dönemde. Ayrılmakla ilgili kararların alınmasına ön ayak olmuş. Bu kişi ahlaki yargılarıyla hareket eden, koruma yönü çok kuvvetli bir kadın.
Şuan zihini kontrol eden şey ise yeni başlangıçlar yapsam mı yapmasam mı düşüncesi. Kalbindekini öldürmekten korkuyorsun ancak kalbindekini öldürmezsen kalbindeki seni öldürecek bunun da farkındasın. Yine de yeni bir hayat kurmaya karar vermişsin gibi görünüyor.
Ruhsal ilerleme göstermek, artık yerinde saymamak istiyorsun.
Yakın geleceğinde yeni mekan, yeni dostluklar kısacası yeni bir yasam görünüyor, bunu iş olarak da yorumlayabiliriz. Ancak sağduyunu ve aklını kullanmalısın bunlara ulaşmak için.
Bu konuda herşeyin yavaş olmasından şikayet ediyorsun, belirsizlik senin canını sıkıyor ve en istemediğin şey bir işin sürücemede kalması.
Sevgiline geri dönersen işler senin için iyiye gitmeyecek, başarına konsatre ol diyor kartlar.
Krşına zaten ileryleyen zamanlarda biri çıkacak bu kişinin huyları asi ve inatçı.
Hilekarlara karşı dikkatli olman konusunda kartlar seni uyarıyor.
Sonuç olarak seni bolluk, bereket, ekonomik başarı, sanatsal başarı bekliyor ve bunlar geldiğinde zaten sevdiğin kişiyle beraber olacaksın.
Kartlrın önerisi: Şuan sakin ol ve sadece kendine önem ver, işine başarına odaklan.