- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
arkadaşlar yeni falımı ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum pekte kafiyeli oldu sizlerle fal fotoğraf sütüdyomu da paylaşıyorum
Eki Görüntüle 876551 Eki Görüntüle 876552 Eki Görüntüle 876553 Eki Görüntüle 876554 Eki Görüntüle 876555 Eki Görüntüle 876556 Eki Görüntüle 876557 Eki Görüntüle 876558 Eki Görüntüle 876559 Eki Görüntüle 876560 Eki Görüntüle 876561 Eki Görüntüle 876562 Eki Görüntüle 876563 Eki Görüntüle 876564
canımm öncelikle sunu söylim sen yada bir başkası ama hanenizde olan birisi bu bu kişinin Bir evden bir eve taşınma, yer değiştirme, bir şehirden bir şehire gitme gibi durumumu var ? böyle bir durumu olucak sanki uzak bir yoldan gelecek olan iriden bir misafiriniz var ayrıca hane de durum cok temiz ferah sıkıcı bir durum göremedim a harfi var mı isminde senin bir yolun var gidyorsun yaa birşey dicem canım falında kocaman bir öküz gördüm oturmuş anlam veremedim biran görünce ama cok yüklü acayip derecede senin kısmetlerinle alakalı birşey önümüzdeki zamanlarda belli olucak kısmetin karşına cıkıcak canım bu bir iş olablir para söz konusu cnkü yakın zamanda calışma hayatın olucak arka arkaya gelen haberlerin var canımm kendi icinde ruhsal olarak cok sıkıntıların problemlerin var senin canım ciddi boyuta gelmek üzere sanki bu sıkıntıların aslında takmamaya calışıyorsun ama yapamıyorsun nekdar kenara atsan da atmış gibi gözksende 1 gün kafan rahat 2 nci günü aynısın etrafın cok temiz lütfen kafanı kaldr sorunlarının üzerinde durmazsan eger hersey senin icin güzel olucak buna inan bunu samimiytten söylyorum falda gördüğüm icin değil hissettiğim icin söylyorum herşeyin güzel olucagına önce inanman gerek ayrıca arkdaşlarından birinden alıcagın bir haber olucak sevinc gözyasın olucak canım hersey gönlünce olsun