• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve renkte akintinin nedeni ne olabilir?

slnocl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
10
0
6
34
İstanbul
Merhaba ben yeni uyelerinizdenim sormak istediyim ve kafama taktigim bi konu var adetimden 14 gun gecti ve dun sicak dustan sonra kadiklarimda ince bir sizihissetim onemsemeyip yatip uyudum sabah ic camasirimda kahve renginde akindi oldugunu gordum bu neden ola bilir yardimci olurmusunuz lutfen😔

Merhaba ben yeni uyelerinizdenim sormak istediyim ve kafama taktigim bi konu var adetimden 14 gun gecti ve dun sicak dustan sonra kadiklarimda ince bir sizihissetim onemsemeyip yatip uyudum sabah ic camasirimda kahve renginde akindi oldugunu gordum bu neden ola bilir yardimci olurmusunuz lutfen😔

kullandığınız her hangi bir ilaç var mı? mesela soğan kürü uygulayanlarda falan olabiliyor. yada vücut içinde kist miyom tipi şeyler bazen ara ara öyle kanamalarla atılıp vücut kendini temizleyebiliyor. isterseniz biraz bekleyin. eğer regl de de düzensizlik vs olursa bir doktora gözükün.

Herhangi kist fln yok zatn bu olmadan once dojtora gitmistim herssey normal die soledi simdide adetimden 8gun gdcti kan tahlili yaptirdim bu gun dua edin nnolur 😔

Kizlar herkeze.slmlar yaa kan testi yaptirdim 1,51 cikti doktor %50 hamilesin dyor 4 gun sonra tekrar yaptirmam gerekiyormus eyer yukselme olursa demekki hamileyim olmassa diilim nolur dua edin😔

Back