Kahve rengi haliyla hangi renk koltuk takimi uyum saglar?

Kizlar asagidaki resimi netten aldim,hali neredeyse benim halimin renginde,koltuklarinin alt kismi siyah,yukari kismiysa kahve rengi.halida kahve,kanepede kahve ve siyah.Ama oda buna ragmen cok ferah ,neden acaba?

BU ARADA BIR SEY SOYLEMEK ISTIYORUM,BEN HALIM KOYU KAHVE DEDIM,AMA COK DA KOYU DIGIL,AMA ACIK DA DIGIL.RESIMLERINI ONCEKI SAYFADA EKLEDIM,BAKA BILIRSINIZ.SIZCE HALIMIN RENGI COK DA KOYU OLMAMASINA RAGMEN YINEDE OLMAZMI SIYAH KOLTUKLAR?

Son düzenleme:

canım haklısın bu resimdeki koltuklar baya güzelmiş bende beğendim...ama odanın ferah olmasına aldanma haliyle reklam için olunca ışıklandırma ile aydınlatıyorlar...bide duvarın rengi çok açık renk...ortadaki sehpada beyaz...ışıklar da işin içne girince haliyle ferah görünmesi gayet olağan... ama güzelmiş koltuklar...benim salonumdaki koltuklara benziyor...benimkininde alt kısımları ve kolları siyah deri, üst kısmı böyle kahve krem :)ben kahveyi kremi çok seviyorum yaaa :) bugün koltuk alacak olsam yine giderim kahvelere bakarım :)

canıım ben sana turkuazı veya maviyi tavsie ederken böyle bütünüyle turkuaz renkte kanepe al demedim..sanırım iyice izah edemedim.. kahve krem tonlarında al koltukları ama turkuaz yastıkları falan olsun, yada minderlerinde turkuaz desenler olabilir.... bak canım forumda bi ev vardı kahve ile turkuazı kombin yapmış çok beğenilmişti forumda...linkini ekliyim bulabilirsem...o zaman anlarsınn sanırım canım..görmeyince belki haklsın hayalinde canlanmadı sanırım...bi bakayım ben..

Anladim canim.Bende dusunuyordum,ki,turkuaz rengi bir kanepe cocuklu bir evde nasil olur diye Birde bir sey sorucagim,sen benim halimin rengini gorebilmeniz icin resim ekledim,onlara baktinmi,sence o koyu kahvemi sayiliyor,yoksa acik?:26:
Ha bu arada,senin gazeye sordugun link vardiya,onu senin icin ekledim buraya,onceki sayfaya bak,bulursun....sende onumu soylemek istiyordun?

Son düzenleme:

Canim sen yukarda "krem yedekte dursun,hic bir sey bulamazsan krem ve ya bej alirsin" dediyin icin ben kanepenin rengini kasttetdigini dusundum,alirsin demissin ya,onun icin

Canim sen yukarda "krem yedekte dursun,hic bir sey bulamazsan krem ve ya bej alirsin" dediyin icin ben kanepenin rengini kasttetdigini dusundum,alirsin demissin ya,onun icin

canım halını iyice inceledim ama ne kahverenginin koyusu nede açığı gibi geldi bana :) orta halli bişey....hani deve tüyü rengi denir ya ona çok benziyor... bu arada bişey soracam siz bu halıları kaldırıp normal küçük halı alsanız maddi sıkıntı olmazsa daha mantıklı değilmi...hem illaki koltuklarını bu renge uydurmak zorunda kalmazsın hemde bütünüyle halı kaplı olması sıkıntısından kurutulursun.... nasıl bi halı bu halıflekslerin yeni modellerindenmi pek seçemedim canım... benim evde lojman ve parke yok sadece idareten tahta çakılmış zamanında bizde geçiciyiz diye yaptırmadık, ve bende bütün odayı halıfleks kaplattım aynı seninkinin rengine benziyor... ama ben üzerine yine halımı serdim... hatta net anlamak istersen benim oturma odamın resmine tekrar bak..kahverengi kanepelerin olduğu oda... zigon sehpaların önünde görünüyor yer... istersen sende halıfleks varsa bile üzerine mobilya halısı al bence...durumun müsaitse..hem istediğin rengi alırsın hemde illaki yerdeki halılara bağımlı kalmazsın içine sinen renk neyse onu alırsın...

canim malesef haliyi kaldiramayiz,altinda ne var bilmiyorum ama hali nasil desem sanki yapistirilmis yere,bunu bu isi bilen biri yapmis.Hem de anlasmamiz var ,boyle bir yapamayiz,zaten soyledigim gibi kaldiramayizda zaten.Halini ustunden baska bir hali sermek dogrusu garibime geliyor,genelde boyle yapiliiyormu hic?

sizinki baya baya halı gibi tüylü falan sanırım... ama bizimki klasik halıfleks incelerden... biz serdik halı..resimlere baktıysan görmüşsündür...gayette güzel oldu...

sizinki baya baya halı gibi tüylü falan sanırım... ama bizimki klasik halıfleks incelerden... biz serdik halı..resimlere baktıysan görmüşsündür...gayette güzel oldu...

evet canim bizim hali tuylu ve kalin.Aslinda cok hosuma gidiyor halinin rengi,rengi resimlerde tam olarak cikmiyor,resimlerdeki gibi boguk digil rengi,bir az acik kahve renginde.
Olsun,o zaman krem ve ya bej renginde bir koltuk bulmaya calisirim,sonra minderlerinin bazilarini ve ev aksesuarlarini turkuaz ve ya yesil renginde alirim :)

Pekı dıyelımkı bır bej rengınde kanepe aldım,pekı sehpa ne renk olabılır o zaman?beyaz olsa baska hıc bır sey beyaz dıgılkı.oda bej rengı olursa o zaman evde monotonluk olusmazmı?:44:

evdeki diğer eşyalar ne renk mesela tv sehpası falan... onlar koyu renkse malesef orta sehpayı da koyu alman lazım canım... koyu renk dolap mobilya tarzı kullanışı bakımından biraz sıkıntılı çabuk tozlandığı içn, ama görünüm olarak da asil duruyor...yinede seviyorum ben..benim evimdeki bütün dolap tarzı şeyler siyah veya venge...

henuz hic bir sey almadik,sadece bilgisayar masasi var,oda esasen siyah rengde,bazi yerleride gri.Sormak istediyim o ki,mesela bej renginde bir kanepeye beyaz renginde sehpa yakisirmi?
peki siyah kanepe nasil,bogarmi odanin rengini sizin fikrinizce?

Bu arada gazelcim senden baska yardim eden yok galiba,tesekkur ederim sana,zaman ayirip bana cevaplar yazdigin icin.....

Son düzenleme:

rica ederim canım estağfrullah :) bugün ben sana yarın sen bana :) bazen öyle oluyor ben sanki kendi sorunummuş gibi ilgileniyorum hemen hemen herkese gördüğüm her konuya yorum yazmaya çalışıyorum önemsiyorum, ama ben konu açtığımda nedense bakıp bakıp çıkıyor millet iki kelam yazan olmuyor bazen...aynı geztapo da şikayetçi bu durumdan :) neyse bizde biz bize takılalım artık napalım :)
sehpaya gelince bej rengine beyaz sehpayı pek yakıştıramadım açıkçası ben...sehpayıda krem al bence...yapmışken tam uyum olsun..nasılsa baştan döşüyorsun evi, krem rengi bej rengi her zaman beyazdan daha iyidir..beyaz kullananlar hep burda yazıyorlar sarardı sararıyor zamanla diye...ama bej rengi bence daha şık olur hemde uyar kanapelerine..ayrıca halın da kahve olduğu için, bej ve kahvenin uyumu zaten tartışılmaz canım bana sorarsan beyaz alma derim...

Bu konuda bana yardim eden tum arkadaslar,en cok da gazeldustu bagllara nikli uye sana cok tesekkur ederim.Sizin tavsiyeleriniz uzre acik reng bir koltuk aldim,haki renginde.Sagolun....

Bu konuda bana yardim eden tum arkadaslar,en cok da gazeldustu bagllara nikli uye sana cok tesekkur ederim.Sizin tavsiyeleriniz uzre acik reng bir koltuk aldim,haki renginde.Sagolun....

aaaa canım benim oldumu şimdi yani :)
öyle aldım deyip gitmek olurmu :) hemen çabuk derhal resim bekliyoruz.. :)
sen koymazsan gelir evine bakarım bak ona göre :))
ay çok merak ettim canım yaa bi resim koysan ne güzel olurdu....bu arada hayırlı olsun inşallah güle güle eskit...içine sinmiştir umarım..bu arada sehpa işi ne oldu aldınmı onuda.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…