- Konu Sahibi delimelek2170
-
ben senin evin resimlerini göremedim.halı kahverengi ise çok açık mavi turkuaz gibi yada sütlükahve hardal açık pembe gibi renkler yakışır.senin gösterdiğin kanepelerin hiçbiri o halıya uymaz evin içi çok kasvetli olur boğar insanı bunalıma sokar valla ...sen başka yerlerde bak bence .kesinlikle açık renkler seç canım.
bende göremedim resimleri ama seçtiğin koltuklar hiç uygun değil....bence kahveye en uygun renkler krem, turkuaz ve pembe tonlarıdır... en uygunu krem düşünüyorum...sade krem belki leke kir yönünden kullanışlı olmaz ama krem ve tonlarıyla çok güzel uyum sağlarsın...turkuazda çok uyar kahveye...benim salonumdaki koltuklar krem rengiydi halım da kahve krem karışımıyıdı çok uygun renkti ama renk gelsin diye turkuaz renginde kırlentler diktim.. herkesde çok beğendi çok uyumlu..istersen bak resimlere...GAZELİN MİNİCİK EVİ diye başlık açtım evim güzel evim bölümünde...
kizlar yeniden ekledim resimleri.Galiba biraz sizi sasirttim,koyu kahve dedim siz cikolata kahvesi zannetdiniz,o kadarda koyu digil.ASagidaki resimlerde isik yakmadanki gorunusu.yukardaki mesajimda ekledigim yandan mutfak gorunen resimse isik yakinca gorunen hali.
bu birinci resim salonumun resmi:
Eki Görüntüle 488454
yukardaki resimde odam karanlik ciktigi icin,halinin ve duvarlarin rengini daha iyi gore bilmeniz icin size asagida resmi ekliyorum.bu resim salonumun devami,yani birinci resmi cekdigim yerin arka tarafi,anlata bilmisimdir
umarim :)Eki Görüntüle 488452
Canim baktim evinin resimlerine,cok guzel,gule-gule oltur insallah...Senin oturma odanda kanepenin kahve renk olan kismi ve halinin kahve olan kismi varya,benim de halim tam o renkde,ama sacakli hali.Senin o kanepenin yastiklarinda kahve rengi bej rengine benzer bir rengle kobmine edilmis,demekki o renglede uyar dimi.Ama o reng koltuklari cocuklardan nasil korurumki ben?Huysuz digiller,ama cocuk iste,anlamadan yapabiliyor bazen.
Eki Görüntüle 488599 Eki Görüntüle 488600 Eki Görüntüle 488601 Eki Görüntüle 488602 Eki Görüntüle 488603 canım renk uyumlarını görebilmen açısından bir kaç resim ekledim umarım yardımcı olabilmişimdir .
ben ilerde bigün evim olursa" OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM"NİCKLİ BİR ÜYE var onun evinde kahveyle turkuazın müthiş uyumu var öyle bir salon hayal ediyorumda bakalım inşallah..gazelcim yatak örtüsü müthiş evet ...kahveyle pembe kahveyle turkuaz çok hoş oluyo gerçekten..
Eki Görüntüle 488599 Eki Görüntüle 488600 Eki Görüntüle 488601 Eki Görüntüle 488602 Eki Görüntüle 488603 canım renk uyumlarını görebilmen açısından bir kaç resim ekledim umarım yardımcı olabilmişimdir .
ayyy geztapom yaa o yatak örtüsü ne kadar güzelmiş yaa :) renk uyumu hakkaten süper valla... turkuazla kahve ne kadar yakışıyor yaa...konu sahibine ısrar ediyorum turkuaz veya mavi tonlarını :) ısrarlada etmeye devam edicem :)
geztapocum o dediğin kişinin evinin linkini eklermisin ay çok merak ettim yaa :) bulamadım şimdi baktım da sen bliyorsan eklermisin lütfeennn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?