Kahve makinası önerilerinizi alabilir miyim?

flocke

topiclerin güzin ablası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
6.333
827
113
Diğer
filtre kahve hastasıyım.günde 4-5kupa içiyorum ama en önemlisi bana sabahları lazım olduğudur.iyi bir marka olduğuna kanaat getirerek tefal'den aldığım kahve makinesi ruhunu teslim etti.bu yüzden tefal hariç bana başka marka öneren var mı hiç aranızda...?

Filtre kahve için bir marka öneremeyeceğim ama, en azından yarın sabah için bir tavsiyede bulunabilirim. Kahveyi, çaydanliğin demliğinde üstüne kaynar su döküp, 4-5 dakika bekletin. Sonra süzgeçle süzün. Eğer pazarlarda falan satılan, çaydanlık içine konan süzgeçlerden varsa daha da iyi. Ben denedim, hiç de içilmeyecek bir şey değil. Eski kovboy filmlerinde de herhalde buna benzer bir yöntemle yapıyorlardı diye düşünüyorum.

Evde bir espresso makinem var, markası De'Longhi, ben memnunum. Muhtemelen filtre kahve yapanı da vardır.

teşekkür ederim fikriniz için.yarın artık öyle yapiim bari,hiç yoktan iyidir....

ben de bütçeme uygun arayış içindeyim
aslında tchibo da süper makinalar var ama çok pahalı
hayalim onlardan birine sahip olmak
ben de fakirin vardı daha bekarken annemin evine almıştım
evlendikten sonra bana transfer oldu tabi:1:
ama miladını doldurdu ve bozuldu yenisini almak için araştırıyorum

filtre kahve hastasıyım.günde 4-5kupa içiyorum ama en önemlisi bana sabahları lazım olduğudur.iyi bir marka olduğuna kanaat getirerek tefal'den aldığım kahve makinesi ruhunu teslim etti.bu yüzden tefal hariç bana başka marka öneren var mı hiç aranızda...?

canım benim yeni kesfettiğim bir makine HK5 inventum die gayet hos gozukuyor ve kullanımıda hos.

CAFE ROYAL & CAFESEYO

İnventum diye bir makine var hem filtre kahve hemde çay yapabiliyor çok güzel ve kullanışlı tavsiye ederim.Web:Cafe Royal ve Cafe Seyo

Canancım piyasada cok ürün var ben 1 hafta arastırdım. yurt dısı firmalarının turkiyede satısta olan ürünlerine baktım. İnventum die bir marka dikkatimi cekti. Ondan siparis verdim. Hem cay hem filtre kahve makinesi hos bir tasarım dediğin gibi sen ne kadar zamandır kullanıyorsun ?

Son düzenleme:
Back