- Konu Sahibi margaritha
-
canım moral verdıgın için çok sağol inşallah hersey yolunda gıder
tatlım benim tüp bebek topiğinde o kadar çok kanaması olan arkadaşlar var bi görsen o kadar çok zaman kanmaları oldu ki hala bile olanlar var cnm sen sıkma canını doktorunun da dediği gibi lekelerin kan rengi olmaması çok önemli bide şu var içerimizi o kadar kurcaladılar bi sürü şey yaptılar olabilir yani
bnm arkadaşımın ablası normal hamile kaldı 4 aylık hamile ilk günden beri kanaması var sen sıkma canını ama dinlen bnm bildiğim yatman lazım dinlenmen lazım tatlım dua edicem sanada
canım betahcg yaptırdım bugun 18 ıncı gunum 3614 olmuş doktor iyi dedı coraspini kes dedı kanaman durunca tekrar baslıcan dedı hersey yolunda gözüküyo dedılergeçmiş olsun ark. nasıl devam ediyomu leken dr ne dedii
hilbaycım ben 2 gün önce düşük yaptım kürtaj oldum ama benım kırmızıya döndü kanamam çok şiddetlıydı ve ağrım vardı adet kanamasından çok daha fazlaydı kahverengıyse korkma canım zaten yiyecek lokması varsa önune geçilmez stres yapma bebegınıde üzme olurmu çok öptümne güzel yazmışsınız. benimde 2.tüp bebek denemem 12. gün değerim 8 çıkmıştı. bütün gün ağladım. doktora ben iğne kullanıycam dedim. doktor. 2.gün iğne kullanmamı sonra tekrar test yapmamı söyledi. 14. gün 23 ve şimdi 1052 ama 1 haftadır. özellikle 2-3 gündür ciddi kanamam var. sürekli ama kahverengi çok korkuyorum. kesede daha gözükmedi bende bir sıkıntı olacak diye korkuyorum. lekenin sürekli gelmesi normal mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?