• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve Hakkında Önemli Bir Gerçek..

• Konu Sahibi Konu Sahibi BlackButterfLy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir taraf yağ yakımını zorlaştırıyo demiş bir tarafta hızlandırıyo hangisine inanalım şimdi

bir taraf yağ yakımını zorlaştırıyo demiş bir tarafta hızlandırıyo hangisine inanalım şimdi

Hangisi işine geliyorsa ona inan, ben öyle yapıyorum sempatiksalakcinni

kafeinsiz kahfeler var marketlerde normal kahfeye nazaran daha iyi arkadaslar tabiki tam anlamıyla zararsız değildir fakat bi nebzede olsa az zararlı

Arkadaslar, bende eskiden cok kahve icenlerdendim hele ki gec saatlerde ders calismak icin habire iciyordum.
"Kafein selulit yapiyor" yazisini gorunce bi sitede tmm dedim icmeyim gayri kaydirigubbakcemile3

valla bi kitapta kafeinin beyne çok zararlı olduğunu okumuş çok şaşırmıştım, eee kahveyi ve kolayı bırakabildimmi malesef...

zaten çok kahve müptelası değildim arada bi nescafe içerdim ama okudum ki kahve selülit yapıyomuş şu anda ne zaman kahve kelimesini duysam beynim anında tamamlıyo kahve=selülit
bu arada mesela ben bi gün nescafe içsem öbür gün yine içesim gelir mesela bi gün kola içsem öbür gün yine ama bıraksam çok da içesim falan gelmez cips de öyle bence bunlar bağımlılık yapıyo

hiç içmiyorum kahve,arada o da aklıma gelirse nargilenin yanında türk kahvesi :delphin:

kahveyi sadece uyumadan ayakta kalabilmek icin sinav donemlerinde icerim...onun disinda keyif icin iceceksem kafeinsiz tercih ediyorum. ama kafeinli kahvenin bende ilginc bir etkisi oluyor. bosaltim sistemimi tetikliyor. kahve ictigim gun kabizlik cekmiyorum. o yuzden yag yakimi kismini bilemiycem ama benim icin kabizliga bire bir.

Ben de kahvedeki kafeinin metabolizmayı hızlandırdığını biliyorum.günde 2-3 bardak çay ,1 fincan kahve içilebilir.

Kafeinsiz kahve ve kolaların içinde kafeini kahveden-koladan ayrıştırmak için kullanılan kimyasallardan kalıntı bulunduğuna dair bir makale okumuştum. Nasıl olsa kafeinsiz diye onları da çok tüketmemek gerekiyor, her şeyin dozu önemli

zaten çok kahve müptelası değildim arada bi nescafe içerdim ama okudum ki kahve selülit yapıyomuş şu anda ne zaman kahve kelimesini duysam beynim anında tamamlıyo kahve=selülit
bu arada mesela ben bi gün nescafe içsem öbür gün yine içesim gelir mesela bi gün kola içsem öbür gün yine ama bıraksam çok da içesim falan gelmez cips de öyle bence bunlar bağımlılık yapıyo

süper tespit
Kahve+kola+cips= bermuda şeytan üçgenikötükedihüso
Elini verirsen kolunu kaptırırsın, bir yudum iç bir daha bırakamazsın:kahve:. 1 kıtır cips ye canın 1paket daha çeker, ama yemzesen hiç canın çekmez

Kahvenin kokusunu bile sevmiyorum

Sabahlari sade filtre kahve icmeden kendime gelemiyorum. Kahvenin kokusunu icime cekmek bile benim icin bir mutluluk kaynagi:)
Onceleri bir gun icinde 5- 6 fincan kahve tuketirdim. Son zamanlarda en fazla 2 fincan iciyorum. Gercekten dikkat etmek gerekiyor. Fazlasi kalp carpintisi yapabiliyor.

türk kahvesi yanında çikolata ımm enfessss:kedi:

kahveyi cok seviyorum gunde 4 bardak icerdim. ama diyete basladigimdan beri 1 dusurdum.....

Ender saraç vb isimlerin bazı açıklamaları komik oluyor bu insanlar gündemde kalmak adına bi şeyler cıkarıyor kahve neden yağ yakımını azaltsın ki...bol şekerli kahveden güde 5bardak kim içse kilo alır zaten..bizler ölçüyü bilirsiek hiçbir şeyden sorun olmaz...her sey kararında güzel...
kahveden asla vazgeçmem bana verdiği keyfi baska bir içecege değişmem..

ben kahvesiz yaşayamam.
Allah beni ondan, onu benden ayırmasın yaa ((:
fazlası zarar, ortası karar, bırakamam valla.

Back