Kahve Falından Anlayanlar

perize

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
273
25
arkadaşlar annemin kahve falı yorumlarmısınız.

Eklentiler

• $DSC00039.jpg
    $DSC00039.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 90
  • $DSC00038.jpg
    $DSC00038.jpg
    80,4 KB · Görüntüleme: 83
  • $DSC00037.jpg
    $DSC00037.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 133
  • $DSC00034.jpg
    $DSC00034.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 98
BAŞTAKı FOTO ve ALTINDAKı:Beklemediğin biri tarafından kalbin kırılacak.aynı zamanda kalbini kıracak olan kşinin arkasında uzun boylu toplu esmer bir kadın var bu kadına dikkat!
kısa bir kırgınlık olacak sonucundada uzun zamandr istediğin bir şeye sahip olacaksın.yani ufak bir hediye gibi varsayalım.gerçekleşecek olan diileklerin var.bu arada beklediğin 2 haber var bir tanesi diğerine göre daha çok sevindirecek seni.en kısa zamanda geleceğini ümit ediyorum.

Son düzenleme:
son 2 foto: kalabalık bir ortama girdin yada gireceksin.orada konuştuğun insanlara ve ettiğin muhabbetlere dikkat etmelisin.seni yıpratabilecek gelişmeler seyredebilir.eşin/nişanlın/sevgilinle şehir dışı yada yurt dışına ufak bir seyahatin olucak.olumlu haberlerle dönebilirsin.

anladığım kadarıyla baktım.umarım işine yarar :)

son 2 foto: kalabalık bir ortama girdin yada gireceksin.orada konuştuğun insanlara ve ettiğin muhabbetlere dikkat etmelisin.seni yıpratabilecek gelişmeler seyredebilir.eşin/nişanlın/sevgilinle şehir dışı yada yurt dışına ufak bir seyahatin olucak.olumlu haberlerle dönebilirsin.

anladığım kadarıyla baktım.umarım işine yarar :)
ay kizlarrr hic gulucem yoktu:roflol::roflol::roflol:kiz boyle demi fal bakiliyooo helal olsun sizlere:roflol:korkulur sizden:jeyyar:

Benimki haladan kalma bi olay :) yada bi yetenek bilemicem :)
monitör ekranında biraz saçma duruyor farkındayım fisfisfis yardım edebilmek adına karaladım birşeyler iştekötükedihüso

X