Kahve Falından Anlayanlar...

keryneia

Başlangıç:63,4 Hedef:55 Güncel:56,5
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2008
8.388
7.460
40
Kizlar su siralar kafam bazi konularda cok karisik ve bunun netlesmesi icin bu faldan iyi haberler gelmesi lazim :p.. saka bi yana merak ettigim konular var, umarim yardimci olabilirsiniz..

Eklentiler

• $fal01.jpg
    $fal01.jpg
    36,4 KB · Görüntüleme: 164
  • $fal02.jpg
    $fal02.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 187
  • $fal03.jpg
    $fal03.jpg
    30,7 KB · Görüntüleme: 184
  • $fal04.jpg
    $fal04.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 178
  • $fal05.jpg
    $fal05.jpg
    42,3 KB · Görüntüleme: 157
Tatlim sürekli birileri seni cekistiriyor ve bu laflar senin kulagina endirek sekilde geliyor,
ama bu aralar biraz takmissin kafana bunlari ve sende ayni sekilde konusmaya baslamissin
aslinda kafana takmasan düzelecek, cünki hercey cok güzel ve parlak görünüyor
vede cevrende baya sevilen bir insansin

kisa bir yol görüüyor sana ama daha zamani var, bu yol senin icin cok olumlu olacak

hanede bir hastami var? eger yoksa haneden birisi kücük bir rahatsizlik gecirecek grip gibi
cok güzel bir kismet görünüyor sana hatta söyle iki kapi acilmis senin karar vermen gerekiyor hangisine girecegini, aslinda bunu biliyorsunda son anda yasirma ve cok güzel bir mutluluk bekliyor seni

bukaaaa

Sagol canim ya, valla ne diyim soyledigin cikti ve kafam karisik biraz evet.. acele edip yanlis bi karar almaktan korkuyorum sadece =)

dedigim gibi vermen gereken karari zaten biliyorsun o yüzden kafana takma kimsenin söylediklerindende etkilenme cünki bu kafandaki karar senin icin daha hayirli daha olumlu olacak, aceleyede getirme sen zamanini bilyiorsun zaten ;-)

Valla acayip moralimi duzelttin ya, iyi ve olumlu seylerin cikmasina sevindim =))

kötükedihüso.. vazgectim ya!.. falimdaki kisi sanirim henuz karsima cikmadi.. bu ne be! beni sinir etmek icin yaratilmis bu heralde.. ben ikinci kapiyi seciyorum (her ne kadar o diger kapi olmasada henuz) digerini eliyorum arkadas:lepi:

Benden cok sey bekliyo be, benmi bayanim omu belli degil.. bu ne be.. oglak burcuydu zaten hic anlasamam ben oglaklarla :p ahuahuaahu

ya cok karisigim ben ya =))))

sabirszt davranip yanlis yöne yönelme canim, senin icin hangisinin daha iyi oldugun biliyorsun

Su sabirsizligimi dizginlesem olucakta biseyler bi turlu bekleyemiyorum.. ama yavas yavas alistim sanirim =)..

Bu arada acaba bu kisinin ismindeki harfleri gorebiliyomusun? Cok merak ettim ya:Saruboceq:

dedigim gibi sabir ve zaman
geldigi an anlarsin zaten
yok tatlim harf falan göremedim

canım ben bu sitede gerçek falcılara baktırıyorum baya baya tutturuyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben bu sitede gerçek falcılara baktırıyorum baya baya tutturuyorlar

vede tonla para harciyorsun
onlarda senin benim gibi birileri site kurmus bu isle para kazaniyorlar :sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugun hos gelismeler oldu.. ne diyim agir agir ama saglam adimlarla ilerliyomuyuz nedir =)

vede tonla para harciyorsun
onlarda senin benim gibi birileri site kurmus bu isle para kazaniyorlar :sm_cool:

bedavaymis galiba ya.. daha dogrusu para ile ilgili hicbisey gormedim.. bu kahve falini koydum tekrardan, bakalim gercekten dogrulari soyliyebiliyolarmi.. gerci ayni kahveyi iki farkli kisiye baktirmak biraz sacma ama, merak iste =)

Diger taraf cok daha farkli yorumluyo ve acikcasi senin bana anlattiklarin bana daha gercekci geldi, herkesin yorumuna saygi duyuyorum ama ilk goz agrim sen oldugun icinde acayip sahiplenmis durumdayim =)

Simdi gelelim su ikinci kapi olayina, efendim hangi ikinci kapi, yoksa ucuncu kapimi demeliyim belkide dorduncu =).. sevgilimden ayrilmami bekliyolarmis heralde =)))

ve evet ben kimi istedigimi biliyorum sengözlerimebaksanab

X