Eki Görüntüle 452633 Eki Görüntüle 452634 Eki Görüntüle 452635
Kızlar canım çok sıkkın,falıma bakarmısınız?
ayrica falda cikan beyide yonlendiren bi arkadasi var onun lafina cok dikkat edio cok bakio gibi cikms ne kadar dogru bilemem biraz zor oluyo gozune bakmadan fal bakmk
yanliz cnm kahveyi sekerli yap ve sadece tek kisilik kendin icin yap kapatirken sol elinle ve kendine dogru cevir tabagida tamamen tortusunu suzup cek
anladigim kadariyla bakmaya calisirim
dediğin gibi şekerli yaptım bu sefer. tekrar içtim. falıma yorum yaparsan sevinirim. :)
cnm falda cikana vore seni acik tenli gordum evlimisin sormadim ama avliysen yada hayatinda biri varsa o sana gore daha koyu tenli cikmis sana nasi diyim bu kisinin sirtinda cok yuk var ailesine yada baskalarina karsi sorumluluklari var sen bazen cok umutsuzluga kapiliosun ama sonunda mutluluk gordm ben biraz sabir sadece hersey yoluna girecek sen cok anac evine bagli bi yapidasin mutlaka cocukla alakali bi durum var ya cocuk istiosn evliysen bekarsan cocuklari cok seviosn ve evlenince hemen cocuk gozukuo ayri ayri ama birbirirne cokta uzak olmayan yerlerden dort kisi toplanio ikisi digerlerine gore birbirine daha yakin pekte olumlu bi konusma sohbet ortami olmucak gergin gozukuo burnu uzun bi bey cikms bem babam die tahmin ediorum cok sikintili bu aralar iki secenek arasinda kalms ona biraz yardm edilmesi lazim saglik sorunu cok fazla gozukmuo gozlere dikkat et biraz sadece
evli değilim. Açık tenliyim o benden birazcik koyu tenli. Aramızda sorular var. Umutla bekliyorum. Umarım düzelir. Barışma gözüküyor mu. Işle ilgili başarı var mi. Hala oluyorum o çıkmıştır. Yorumun için teşekkür ederim. Ağzına sağlık.
canim ben barisma gordum belli bi sure sonra kalbinin bi kosesi sana ait cunku ama seninde bazi hatalarin var duzelt bunlari isle alakali planlar var ama belli bi donem bekliceksn is yasamin hemen yoluna girmio
canim bi kalp cikms dogru ama kirik bi kalp cikmis bende bugday tenliye yakin cok esmer degil bi kiz var etrafinda birbirinizden hoslanmiosunuz sanirim ben kalbinde biri var die gordum cok asiri uzun boylu degil orta boylarda aranizi acan insanlar var gibi cikmis aslinda seni cok seven insan var kismetin cok acik cikms ama senin gozun kimseyi gormuyo hanede mideyle alakali bi rahatsizlik soz konusu olabilir dikkat edin
Çoook teşekkür ederim canım ağzına sağlık evet kalbim kırıktı şimdi düzeldi çok şükür ama evet hoşlanmadığım kızda var etrafımda doğrudur :) Ağzına sağlık canım :) Biz burdan yollayalım sen bak :)
Çoook teşekkür ederim canım ağzına sağlık evet kalbim kırıktı şimdi düzeldi çok şükür ama evet hoşlanmadığım kızda var etrafımda doğrudur :) Ağzına sağlık canım :) Biz burdan yollayalım sen bak :)
bakabildigim kadariyla bakarim canim zaten bi kendi falima bakmayi beceremiorum niyeyse:)