Kahve Falıma Bakar mısınız ?

bakalım tutturabilecek miyim. :) yolllarınız var. sonu aydınlık gözüküyor. fincanın tabanında bir erkek görüyorum. onunla ilgili bir düşünceniz var. kalbiniz aydınlık. fakat bazı şeyleri bir köşeye biriktirmişsiniz. M harfinde biri var. biraz boynu bükük gibi. umarın yardımcı olabilmişimdir. :)

ayy bende eklemiştim canım sayfada var bakar mısın

çok teşekkür ederim canım ya gerçektenm harfiyle başlayan biri var ve birikmiş sıkıntılarım var agzına saglık teşekkür ederim tekrar

çok teşekkür ederim canım ya gerçektenm harfiyle başlayan biri var ve birikmiş sıkıntılarım var agzına saglık teşekkür ederim tekrar

rica ederim. :) umarım yakın zamanda atlatırsınız. bende yorum bekliyorum. siz kahve falından anlıyor musunuz ? yardımcı olursanız sevinirim.

2 kalp gibi bir şey var . sanki küsmüşler gibi. farklı yönlere bakıyorlar. her ikisininde arkası aydınlık. çok karışık çıkmış falın. net ayırt edemiyorum. ben pek anlamıyorum. benzettiğim kadarıyla. binde bir doğru çıkıyor. :)

Son düzenleme:

evet çekim kaliteside düşük bide şekiller baya minik anlaşılması zor:)teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…