Kahve Falıma Bakar mısınız ?

canım ellerine sağlık çoook,bu yaz tercih yapcam inş bi yer gelir çook teşekkür ederimmmm,muck

canm bide o kişiyle evlilik olmayacak sanırım anladığım kadarıyla öyle mi:S bu 5 sene beni olumlu mu etkileyecek daha çok şu zamana kadar şanssızlık üzerimdeydi biter inş.

maviaşk benimki ne de bakabilir misin. Bilgileri yukarı da vermiştim.

lütfen bana da bakarmısın benim doğum tarihim 18.nisan 1983 burcum koç yükselenim koç
erkek arkadaşımın doğum tarihi 03 ağustos 1981 sanırım burcu aslan oluyor lütfen bi bakın

3 mayıs 86 saat 00.05 ankara , onun ki 23 kasım 84 ilişkinin durumu hakkında bilgi istiyorum. Bir de sınavla ilgili. Yardımcı olursan sevinirim.

Bakayım :) Sınavla ilgili olarak senin de 9. evinde satürn transiti olmuş sınav için oldukça strese girmiş yoğun çalışmış olabilirsin. Çünkü satürn disiplin gezegeni ve artık senin kariyer meslek evine geçiş yapacak. Ekim'den itibaren mesleki konular özellikle önümüzdeki üç sene önceliğin olacak belki çok zorluk çekebilirsin ama kesinlikle buna değecek sağlamlaştıracak işini ve meslek sebebiyle belki aileden memleketten ayrılıkta söz konusu olabilir. İlişki konusunda iyi olabilir o yay burcundaymış sanırım ve senin junon yay burcunda juno kadın için eş profilini anlatır. Tabi daha ayrıntılı bakmak gerek. Ama ilişkide belki sen daha kuralcı sert görünüyor olabilirsin. Özellikle pluto oğlak transiti sebebiyle karşındaki kişiye aşırı baskı kurma eğilimi olabilir takıntı saplantı kıskançlık vs durumlar olabilir ya da onun başarılı olması için aşırı çaba sarfediyor olabilirsin. Dikkat etmen gerek. ilişkide eşitliğe dikkat etmek gerek.

evet ben biraz baskım var. Biraz sorun oldu. Peki ilişkinin düzelme durumu var mi. Eğitim de zorluyor. Daha da zorlayacak gibi.

teşekkür ederim yorumların için. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…