kızlarrr yok mu cvp verenn
bende pek anlamıyorum ama sana da yorum yapayım. :) kocaman açık aydınlık bir yorun var. uzaklardan uçak gibi birşey geliyor. belki bir misafir olabilir. kase gibi bir şey var. bereket sanırım. zirveye doğru tırmanan iri yapılı biri var. erkek gibi. büyük güzel bir ağacın var. 3 sayısı var.3 hafta mı olur 3 ay mı bilemiyorum. bir kadının yanında bu 3 sayısı. uzun boylu bir kadın. tabakta v harfi görüyorum. ikili konuşmalar var. bu kadar gördüm. umarım yardımcı olabilmişimdir. bende yorum bekliyorum. sekerl siz kahve falından anlıyor musunuz ? yardımcı olursanız sevinirim. :)
El ele bir çift var. Uzaklara doğru gidiyor. Bu çiftin önünde bir duvar var. Ama aşılabilecek bir duvar. Daha henüz yeni bir aşamada. Önlerinde ki engel olarak bir adam var baba figürü gibi. Kesinlikle onaylamıyor gibi duruyor. Senin durumu hiç bilmiyorum ama öyle şeyler gördüm :) Bir de bu çift bi dönem birbirine küsmüş gibi ya da kendi işlerine dalmışlar birbirleriyle ilgilenmiyorlar.
El ele bir çift var. Uzaklara doğru gidiyor. Bu çiftin önünde bir duvar var. Ama aşılabilecek bir duvar. Daha henüz yeni bir aşamada. Önlerinde ki engel olarak bir adam var baba figürü gibi. Kesinlikle onaylamıyor gibi duruyor. Senin durumu hiç bilmiyorum ama öyle şeyler gördüm :) Bir de bu çift bi dönem birbirine küsmüş gibi ya da kendi işlerine dalmışlar birbirleriyle ilgilenmiyorlar.
ayy canım vallahi doğru sevgilim vardı küsmüştük ki halen küsüs zten..ciddi düşünüyorduk benim yaşım 20 vede okuyorum,evlilik için erken diyebilir babam ama küsüs zaten eski sevglmle bide o yakınımda değil uzaktaaklıma bu geldi bide bu yıl tercih yapcam inş eğitim için bişe görebiliyor musun yeni yollar feln :)
maviask benim falımı da yorumlayabilir misin ?
Kalabalık var insanlar sanki toplantı var gibi hani nasıl diyeyim kız isteme töreni olabilir, söz kesme filan gibi birşeyler. Biraz yoğunluk var gibi hayatında gruplara toplantılara özellikle yaz tatilinde etkinliklere katılabilir akrabalarla ilgili olaylar ortaya çıkabilir ilişkilerde yoğunluk olacak gibi ama kötü anlamda degil. Telaş var harıl harıl konuşmalar filan. Tabakta seni takip eden bir çift göz var gibi. Orta yaşlı gibi ya da ileri yaşta sadece takip ediyor. Bir şekilde baskı altında gibi hissediyorsun kendini başkası ne der ne konuşurlar vs vs düşünceleri seni sıkmış. Kendini serbest bırakmalısın. Düşünce bazında aklına takılan çok şey var kafanı meşgul ediyorsun gibi görünüyor. Hani dert değil belki ama kafa yoğunluğuna sebep olmuş.
Kalabalık var insanlar sanki toplantı var gibi hani nasıl diyeyim kız isteme töreni olabilir, söz kesme filan gibi birşeyler. Biraz yoğunluk var gibi hayatında gruplara toplantılara özellikle yaz tatilinde etkinliklere katılabilir akrabalarla ilgili olaylar ortaya çıkabilir ilişkilerde yoğunluk olacak gibi ama kötü anlamda degil. Telaş var harıl harıl konuşmalar filan. Tabakta seni takip eden bir çift göz var gibi. Orta yaşlı gibi ya da ileri yaşta sadece takip ediyor. Bir şekilde baskı altında gibi hissediyorsun kendini başkası ne der ne konuşurlar vs vs düşünceleri seni sıkmış. Kendini serbest bırakmalısın. Düşünce bazında aklına takılan çok şey var kafanı meşgul ediyorsun gibi görünüyor. Hani dert değil belki ama kafa yoğunluğuna sebep olmuş.
Ben aslında daha çok astroloji biliyorum. Burcun ve yükselen burcun nedir ona göre diyeyim bu sorunun cevabını.
Ben aslında daha çok astroloji biliyorum. Burcun ve yükselen burcun nedir ona göre diyeyim bu sorunun cevabını.
canım burcum kova yükselen burcum terazi ay burcumda terazi :) onunkide yay (eski sevgilimin) :)
Yükselenini doğru olarak kabul edersem. Son iki buçuk senedir özellikle kendin imajın çevredeki insanların sana bakışı kendini ifade ediş tarzın gibi konularda bir değişim dönüşüm yaşamışsın. Kesinlikle iki buçuk sene önceki sen değilsin. Belki bir ara sebepsiz kilo verme şeklinde olmuş olabilir bu da içindeki aşırı gerilim duygusundan kaynaklanmış olabilir. Karşındaki kişinin tavırları davranışları sebep olmuş olabilir. Fakat artık bu sıkıntılı günleri yavaş yavaş atlatıyorsun ve artık geleceğin için lazım olan maddi kaynakları elde etme konusuna ağırlık vereceksin. Yani neye sahibim benim maddi gücüm varlığım nasıl olacak soruları yavaş yavaş artık içinde oluşacaktır. Özellikle Ekim sonrası iki buçuk sene etkileyecek. Karşındaki kişi değişken bir kişi ve eğer geçen sene şubat civarında başlamış bir ilişkiyse çok kalıcı olmayabilir. Çünkü 7. evindeki transitler sana pek çok farklı kişiler sunabilir. Yani şimdiye kadar asla olmaz dediğin tarzda marjinal kişiler karşına çıkabilir. Elbette ani bir evlilik ya da ilişkilerde ayrılıklar söz konusu olacaktır önümüzdeki 5 sene kadar.
bide onla bi barışıp bi ayrıldık düzensiz oldu yani ilişkimiz aradaki şey tutkuydu