Kahve Falıma Bakar mısınız ?

hayatımda birden çok ihanet var. hangi birini söylesem. arkadaşlarımdan da var. şimdi kapadım kendimi. oluruna bırakmaya çalışıyorum. son 1 yılda hayat bana çok şey öğretti.

karşılıklı iki kişi var konuşan o kişiden birine baglı iki kişi daha var dedikodu yapıyorlar sanki agız agıza vermiş

bir insanla aranda uçurumlar var biri agzıyla ateş püskürüyor hesap soruyor gibi ve o insanla üstünüzde kara bulutlar diyolar ya ondan dolaşıyor

2 yolun var maşallah açık tertemiz

aklında ve arkadanda bıraktığın biri var var onla bi hesaplaşma gibi durum var arada laf götürüp getiren insanlar çıkmış araya girmişler

bide 3 kişi bir yere gidiyor çıkmışsınız size baglı 4. kişide var ama o sırtınızı dönmüş siize gelmiyor çıkmış

bu falın da baya göz çıkmışş yaa

kara bulutlar dağılıyor mu peki ?

tutarlı mı fal pek anlamam ama yorumlamaya çalıştım,,canım kara bulut dedim ama çok da koyu renkli değiller,orda zaten ucundan minik ama parçalan ma var

Burda hasta bi adam var o insanı ezmeye çalışan insanlar var adam hasta haliyle başa çıkıyor gibi çünkü kudretli birisi olarak çıkmış bu durumu da dışarıdan izleyen biri var üzgün bi şekilde

Burda gelinlikli birisi çıkmış başka birisi üzgün bi şekilde ona bakıyor yalnız gelin arkasına bakmadan kaçıyor gibi geçmişinden gelen biri olabilir
E harfi çıkmış neye bağlı bilemedim
Ailenin üstünde çak fazla göz var resmen herkes sizi izliyor gibi
Ailenin dışında birinin sıkkııntısı size yanşayacak sizden yardım bekliyor sanırım
Hafif toplu bi bayan var zayıfcada bi erkek var erkek daha uzun erkek olanın sızıntısı var arkası karanlık çıkmış bayana yansıtıyor bu durumu bayanda baya korkmuş bu durumdan
Bir kişi burda 3 kişye tepeden bakıyor küçük görüyor onu destekleyen de insanlar var

bu babamın falıydı. dinozor gibi birşey çıkınca merak ettim. hasta kim hiç bilmiyorum. babamın bir sıkıntısı var bize pek anlatmıyor. merak ettim .

anladım belki iyi bi falcıya gidersen ögrenebilirsin çünkü pek anlamıyorum ben

yalnız kaçan gelin hane dışından biri mi ?

ben bir köpek görüyorum. köpeği kötü yorumlayanlar var ama bence burada bir dost koruyucu olarak çıkmış. senin için endişeleniyor ve seni korumak için hazır biri var arkanda.
kanatlı bir at var. bence bu muradındaki kimse. seni uzaktan izliyor :) bu şuanki sevgilin vb de olabilir daha tanışmadığın biride ama o seni tanıyor.
birde fısır fısır konuşan birileri var. işyeri veya oturduğun ev çevresinde olabilir. arkandan konuşuyorlar. ama korkacak bir şey yok senin için zararlı değiller. sedece boş insanlar.
onun dışında can sıkıcı bir şey yok falda.
ikinci kapattığın fincan çok bunaltıcı ve karamsar. çok karmaşık . aslında bu kadar kara fala bakılmaz diye biliyorum. çok sıkıntılı kapatmışsın falı sanırım açık birşey çıkmamış. ruh halin yansımış fincana. biraz kafanı dağıt bir şeyleri çok düşünüyorsun . nasıl desem işleri oluruna bırak. istediğin ne ise o kadar çok istemişsinki kısmet kapılarını sen kendin kapamışsın. ikinci fincandan birşey yazamıyorum pek çünkü dediğim gibi çok bunaltıcı br fal

son fotoğrafta kavga eden birileri mi var. Üzerinde kara bulutlar0var gibi. Ben mi hesap soruyorum birisine. Sanki yakalayıp havaya kaldırmışım hesap soruyorum. Yalnız ben görülmüyorum bulutların arasından sanki. Karşıdan da biri bağırıyor gibi. Orada ne oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…