keşke anlayabilseydim yaa...çok şey var gibi gözüküyor....sadece bi olay yaşanmış ve siz bi bayandan yardım istemişsiniz sanki sığınmışsınız gibi bişey gözüküyor...ama biraz boyun eğmişsiniz oda size ben sana demiştim edasıyla yaklaşıyor gibi durmuş....ne bilim bööle bişey hissettim bakınca...
canım ben pek anlamam ama geleni yazıyorum,senden uzunca bi erkek var burda aranızda sorunlar var ikinizde üzgünsünüz bi süre daha devam edecek gibi durum :Sama senn arkan daha aydınlık neys sorun daha kolay aşacaksın,yolların açık ama biraz meşalatli,birilerini baglı birikmiş sıkıntıların var,anne tarafı mı baba tarafı mı bilmiyorum ama ailenin bi kısmına kapalısınız,biri var sana kızgın,
bu kadar atabildim ama inş yardımcı olmuşumdur
rica ederim ben pek anlamıyorum açıkçası :)
teşekkür ederim yorumların için. :)
kahve içtim akşam fotolarını yükleyeceğim. sende bana bakar mısın
tamam bakarım. :) teşekkür ederim yorumun için. 2 kalp mi ? hiç haberim yoktu. birinden haber alamıyorum. diğeri kim acaba merak ettim. sorunların düzeleceği gözüküyor mu ?
sorunlar ne ile ilgili. iş aşk para gibi genel bir bilgi verir misin? birde denizci yada deniz aşırı bir yerde tanıdığın var mı ?
aşk konusunda. bende sorunun ne olduğunu tam bilmiyorum. konuşamıyorum kendisiyle :) istanbulda dediğim kişi.
3 tane kisa yolun var ama 3cusu 2cisiyle birlesiyor yani 2 yere gideceksin yakin zamanda
cok tuhaf ama ben bi ressam goruyorum elinde ne var bilmiyorum ama kesinlikle ressama benzeyen biri var, hayatina sekil vermek senin elinde mi yoksa hayatina sekil vermeye calisan baskalari mi var bilmiyorum
birde cnm ben 3 tane catal gordum bi siraya dizilmis sekilde catal ihanet demek diye biliyorum:/
cok baktim ve son olarakta bir soru isareti gordum sanki belirsizlikte olan birseylerin var galiba buda bi sure devam edebilir demek herhalde
deniz aşırı bir yerde bekleyenin var diyecektim bende :) son zamanlarda çok gelgit yaşamışsın kafan karışık ruh halin karışık. netlik yok falda.
bir balo kıyafetibenzeri birşey görüyorum bu senin katılacağın bir davet olabilir yada senin için yapılacak bir davet.orada bu ikinci erkeği göreceksin ama tanımayacaksın. yani o olduğuna ihtimal vermeyeceksin.
iki yolun var. birinde hamile bir kadın var. çevrende sanırım. onunla zaman geçirecek ve mutlu olacaksın. diğer yol belirsiz .
bunun dışında çevrende olan yada uzağında olup ruhen yakının olan bir koruyucun var. gözü hep senin üstünde...
dediğim gibi fal çok yoğun yorum yapılmıyor fazla. çok karmaşık durumlar var. işleri oluruna bırak. sanırım deniz aşırı bir yerden haber gelecek sana.
bunaldım canım daha fazla yorumlayamayacağım. normalde fal bakmam pek bugün kendime bakasım geldi aniden. girince sizlerinkine de baktım ama bir süre bakmam artık. çok kasvet basıyor içimi:)
birde söylediğim herşeye çok inan ma. biraz yorum biraz ön görü sadece yüzde yüz çıkacak diye birşey yok:)