onunla bi ilişki yaşamadık cnm ben ona sevdiğimi söyledim biliyordu duygularımı ama karşılık vermedi benle hiç konuşmak bile istemedi hiç bi adım atmadı ama ben aptal aptal sevemye devam ettim tabi okadar süre ben hiç bişey yapmadım artık dahada belli etmeye çalıştım sevdiğimi uzak durdum. onla ilgili ne gördün pişman mı göründü falda hayatında biri varmı acaba
doğru söylüyosunuz kızılar pozitif olmak gerekiyor herzaman beceremiyorum ama olmaya çalışıyorum. ama pek yorum yapmak istemediniz gibi benim falıma nedensağlık açısından bişey görmedinizmi yada aşk
çok yalnızım((((((((
ne bir işim var nede aşkım 25 yaşındayım çoktan iş hayatına atılmış olmam lazımdı. bide eski erkek arkadaşıma dönmek istyiorum ama o pas vermiyor ben ayrılmıştım ondan o 2 ay boyunca peşimden koştu tekrar sevgili olalım diye ben kabul etmemiştim ama onu çok özledim geçen hafta sonu onu bi yerde gördüm baktım ona oda baktığımı görünce baktı ve gözlerini kaçırdı başka yere baktı ben ona bakakaldım öyle msnde gördüm az önce slm vermedi bi kaç hafta önce ben onu gördüğümde msnde slm vermiştim hatrını sormuştum soğuktu galiba istemiyo artık beni bende dönmek istediğimi dile getiremiyorum rededilmekten korkuyorum belki şuan gurur yaptığından kızgınlığından böyledir belkide gerçekten istemiyodur bilmiyorum ama ben cesaret edemiyorum söylemeye istemz diye bu arada bu kişi dün anlattığım y harfli 5 sene aşık olduğum kişi değil ondan artık bişey beklemiyorum. bu eski arkadaşımı düşünüyorum bu sırarlar bunaldımdayım
haklısın cnm söylemeyi düşünmüyorum zaten bunalımdayım rededilirsem dahada üzülürüm o artık isteseydi gurur falan yapmazdı herelde ona o gün baktığım için üzülüyorum keşke bakmasaydım rezil oldumayrılmış olsakta yinede slm veirp konuşurduk ama artık öyle değil yabancı olmuş sanki bu durumda msnden silmem mi gerekiyor ? sence ben boşlukta olduğum içinmi onu özlüyorum ? öyle çok kötü hisseidyorumki kendimi sanki bir daha beni kimse sevmicek güzel bi aşk yaşayamıcam bi işim bile olmucakmış gibi ((
Bu arada eğer ki bir erkek var da seni üzüyorsa salla gitsin. Çünkü o kişiden hayır yok sana. Karşına iyi birisi çıkabilir gibi gözükmekte.
Anlamam ama baktım işte:))