Kahve Falıma Bakar mısınız ?

senin onu sevdiğini bildiyse evet pisman olmustur bence neden dersen sen gibi duygulara sahip olan birini bulamamıs olabilr uzak durman onu pismanda etmiş olabilir

doğru söylüyosunuz kızılar pozitif olmak gerekiyor herzaman beceremiyorum ama olmaya çalışıyorum. ama pek yorum yapmak istemediniz gibi benim falıma neden sağlık açısından bişey görmedinizmi yada aşk

valla ben gerçekten fal bakmayı bilmiyorum sadece ölesine dusuncemi yazdım

tmm cnm sağol. ben fincanımdaki o çukuru merak ediyorum anlamı ne acaba bilen var mı?

ne bir işim var nede aşkım 25 yaşındayım çoktan iş hayatına atılmış olmam lazımdı. bide eski erkek arkadaşıma dönmek istyiorum ama o pas vermiyor ben ayrılmıştım ondan o 2 ay boyunca peşimden koştu tekrar sevgili olalım diye ben kabul etmemiştim ama onu çok özledim geçen hafta sonu onu bi yerde gördüm baktım ona oda baktığımı görünce baktı ve gözlerini kaçırdı başka yere baktı ben ona bakakaldım öyle msnde gördüm az önce slm vermedi bi kaç hafta önce ben onu gördüğümde msnde slm vermiştim hatrını sormuştum soğuktu galiba istemiyo artık beni bende dönmek istediğimi dile getiremiyorum rededilmekten korkuyorum belki şuan gurur yaptığından kızgınlığından böyledir belkide gerçekten istemiyodur bilmiyorum ama ben cesaret edemiyorum söylemeye istemz diye bu arada bu kişi dün anlattığım y harfli 5 sene aşık olduğum kişi değil ondan artık bişey beklemiyorum. bu eski arkadaşımı düşünüyorum bu sırarlar bunaldımdayım

ne yazıkki boşta kaldığın için

bak kuzum sen bir bayansın! o yüzden erkeğin peşinde koşma!

güvercinleri düşün! erkek dişi güvercinin peşinde nasıl dans ediyor, ne şaklabanlıklar yapıyor, hayvanlarda durum ne? peki biz insanlarda!

ben de yıllarca peşinden koştum, o kaçtı. sonra ben bıraktım o peşimden koştu. onu istediğini belli etme. şimdi durup dinlen. sakinleş. zaten kaderinde varsa istemesende kapıdan kovsan bacadan girer

hayırlısı olsun...

haklısın cnm söylemeyi düşünmüyorum zaten bunalımdayım rededilirsem dahada üzülürüm o artık isteseydi gurur falan yapmazdı herelde ona o gün baktığım için üzülüyorum keşke bakmasaydım rezil oldum ayrılmış olsakta yinede slm veirp konuşurduk ama artık öyle değil yabancı olmuş sanki bu durumda msnden silmem mi gerekiyor ? sence ben boşlukta olduğum içinmi onu özlüyorum ? öyle çok kötü hisseidyorumki kendimi sanki bir daha beni kimse sevmicek güzel bi aşk yaşayamıcam bi işim bile olmucakmış gibi ((

Son düzenleme:

öncelikle bakış açını değiştirmen lazım, kafandan silip atman için bir takım çalışmalar gerek. öncelikle sil msn nden gitsin. hep söylerim siz bayansınız, karşı taraf erkek, bırakın onlar sizin peşinizden korksun. güvercinlerden örnek alın biraz.

onu sana hatırlatabilecek ortamlardan uzak dur ve faceden sil engelle. senin ne yaptığını görmesin. sende bir uğraş bul kendine.

'her şey seninle başlar' mümin sekmanın kitabını al oku

şiddetle tavsiye ediyorum.

hayata bakış açın değişir.

Bir haber almışsın ya da alacaksın ve bu haberle beraber bir erkekle buluşup konuşuyorsun. Eğer ki bu haberi aldıysan karışık bir olay üzerine almışsın. Yok almadıysan ve bu haberi bekliyorsan için de T harfi olan birinden haber alabilirsin ya da bu haber TEZ elde gelecek olan bir haber. Ama sonucu pek istediğin gibi olmayabilir.

Bu arada eğer ki bir erkek var da seni üzüyorsa salla gitsin. Çünkü o kişiden hayır yok sana. Karşına iyi birisi çıkabilir gibi gözükmekte.

Anlamam ama baktım işte:))

Bu arada eğer ki bir erkek var da seni üzüyorsa salla gitsin. Çünkü o kişiden hayır yok sana. Karşına iyi birisi çıkabilir gibi gözükmekte.

Anlamam ama baktım işte:))

çok teşekkür ederim cnm. başka görünen bişeyler var mı ? bu eski erkek arkadaşımdan hayır yok gibimi görünüyor? birde iş hakkında bişeyler görünüyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…