Eki Görüntüle 587910 Hadi kızlarr yorumlayınn :))
canım ilk resimdeki yorumluyorum kendumce
bir çift bir kişi tarafından ayrı düşürülmüş.
sen veya hanende hamıle bırısı var ama bu kişi daha once bebğini kaybetmiş birisi onunla ilgili bie haber alacaksın artık kım bılemıyorum.
sonra evliysen eşinle,değilsen de birlikte olduun bırı varsa onunla sremaş dolas alacaksın yanı gusel sevgi dolu güsel bir donem beklıyor bırıbırınıze sarılmıssınız ve senın hanenedeb bir kadın erkegın hanesınden bir erkek sizi gözlüyor.
sen bir haber alacaksın hemde cok kısa bır sure ama haber veren kısı sınırlı bır sekılde sana solıcekcek bıras canın sıkılabılır.
resim 2 ye gelince
bir gelin var hatta bu gekıne bırısı kotuluk yapmak ıstemıs ama yapamamsı.kalabalık bir ortama gıreceksın
tekrar hamıle bır kadın gördum yalnız alieden 2 kısı koruyor onu gözetiyor
bır erkek var bır buyugunun elini öpiyor bu ya ozur diliyor yada isteme gıbı bır sey de olabılır.
tabaga gelince
bir kadının öfkelı konusması üzerine karsındakı yacsa kendınden kucuk olan bırısı bu durumdan dolayı cok uzullmuss boynu bukuk bu kucuk olan uzun sacı hatta saclarını at kuyrgu topluyor.
ama o ofkeyle bagıran kısıye bir cevap gelecek yerde kalmayacak bu yaptıgı.
küçük küçük habrelrın var ve ısmınde veya soy ısımınde s harfı olan bır dusmanın yada senı cekemeyen bırı varsa bu kısı sana kotuluk yapamayacak
ahanda bu kadar atıyom şekerım