Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değil canım malesef.. Sen gördüklerini söyle ben kasvete alışık biriyimBen yuklemeye calısıyorum suan .. Ya soylemeden gecemıcem babannız sagmı?
evet doğru canım.. küs olduğum biri var..annenız sag sanırım yanlız ve uGun bı bayan gordum kapalı. Küssünüz galıba ..
Eki Görüntüle 566489 Eki Görüntüle 566488 Eki Görüntüle 566486 Eki Görüntüle 566485 Eki Görüntüle 566484 Eki Görüntüle 566483 Eki Görüntüle 566490 Eki Görüntüle 566491 .
İşte zar zor yukledıgım falım kızlarr ı padden yukledım ondan beklettım sorryy:) haydı yorumlArınızı beklıyorum :)
Yarın çıkma yıl dönumumuz sekerım ıstanbula gıtmeyı dusunuyoru tuttu tuttu başka yokmuu?:)yengeç burcu adından Ü harfi olan bir erkek için sıkıntı yapmışsın
seni tavırlarıyla çelişkide bırakan biri bu ne yapmaya çalışıyor anlam
veremiyorsun.. Ne istediğini bilmeyip seni de ikilem de bırakıyor..
2 çıkmış yarın ayın 2 si yarın önemli bir gelişme olabilir ya da..
2. ay şubat hayatında önemli gelişmeler olabilir.
iki uzun ve temiz yolun var..
çok sıkıntı yapmışsın istediğim herşeye engellerle,sıkıntı çekerek ulaşmak
zorunda mıyım diye isyandasın sanki..bir kaç engel sonrası zafer senin..
Hanen çok karmaşık kalabalık bir aile misiniz? genelde kalabalıkta karmaşa olur..
Evden adında B harfi olan biri çıkıyor sanki..
Bu kadar canım bilmem tuttu mu?
fincanın çok net değil
Herşey gönlünce olsun sevgiler
yengeç burcu ve adında ü var mı?Yarın çıkma yıl dönumumuz sekerım ıstanbula gıtmeyı dusunuyoru tuttu tuttu başka yokmuu?:)
olsun cnm önemli değilll
heheh iyi bari korkmuştum tutmasın o kadar daYok camım adındada soyadındada yok burcuda yay. Bunlar tutmadı malesef
telimden pc ye aktaramadım fotoları yaaaaa
Neden canım sorunmu çıktı?
bluetoottan aktarırken %27 de kesio ya
Kablon fln yokmu canım?
bulamadımmmm kabloyuu cnmm