inxsxirah Guru Kayıtlı Üye 3 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi eny #21 ben Türk kahvesine bayılıyorum,günde 1 ya da 2 fincan içiyorum. ama Nescafe'den hamileyken tiksindim içemiyorum. saol canım,emeğine sağlık.
ben Türk kahvesine bayılıyorum,günde 1 ya da 2 fincan içiyorum. ama Nescafe'den hamileyken tiksindim içemiyorum. saol canım,emeğine sağlık.
P pinkdream Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi eny #22 Nescafe'nin son çıkardığı Greenblend'in antioksidan oranı yeşilçaydan fazlaymış ben denedim güzel gerçekten kızlar tavsiye ederim:)
Nescafe'nin son çıkardığı Greenblend'in antioksidan oranı yeşilçaydan fazlaymış ben denedim güzel gerçekten kızlar tavsiye ederim:)
S semincan Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi eny #23 pinkdream .!.: Nescafe'nin son çıkardığı Greenblend'in antioksidan oranı yeşilçaydan fazlaymış ben denedim güzel gerçekten kızlar tavsiye ederim:) Genişletmek için tıkla... deniycem tşkrlr
pinkdream .!.: Nescafe'nin son çıkardığı Greenblend'in antioksidan oranı yeşilçaydan fazlaymış ben denedim güzel gerçekten kızlar tavsiye ederim:) Genişletmek için tıkla... deniycem tşkrlr