• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kahve düşüğe mi yol açar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tiramisu505

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
240
72
28
44
Arkadaşlar bır yerde okumuştum fazla kahve tuketımının bebeğin tutunmasını zorlaştıracağı veya tutunsa bıle düşüğe yol açtığını okumuştum.bu ne kadar doğru acaba? allah korusun basına böyle bısey gelen varmı ?yanı sımdı bız günde bır fincan Türk kahvesıde mı içmeyelim :)

1 fincan kahve icin degil o, 6-7 fincan kahve icersen hergun evet dusuk olabilir.
Ama 1 fincan makul. Hazir 3u 1 arada tuketmeyin yeter bnce

1 fincan kahve icin degil o, 6-7 fincan kahve icersen hergun evet dusuk olabilir.
Ama 1 fincan makul. Hazir 3u 1 arada tuketmeyin yeter bnce
Evet banada saçma geldı ama düşünmeden edemedım bıde sızlere sorup fikir almak istedim haklısınız mıllet neler neler içiyor da doğacağı varsa doğuyor çocuk

Arkadaşlar bır yerde okumuştum fazla kahve tuketımının bebeğin tutunmasını zorlaştıracağı veya tutunsa bıle düşüğe yol açtığını okumuştum.bu ne kadar doğru acaba? allah korusun basına böyle bısey gelen varmı ?yanı sımdı bız günde bır fincan Türk kahvesıde mı içmeyelim :)
Kendi yazınızda kendi cevabınızı da bulmuşsunuz aslında ama, neyse 😁

Canım sadece kahve değil fazla kafein tüketimi neden olabiliyormuş, onun için fazlasından kaçınmak lazım sadece

:)) yok öyle olmadı kendım ılk sorunca emın degıldım ama arkadaş yazınca bıraz daha aydınlandım meşgul ettıgım için kusura bakmayın
Bahsettiğim, sorunuz esnasında fazla kahve düşüğe sebep oluyormuş derken 1 fincan kahve içmeyecek miyiz demişsiniz ya, zaten cevap orda yatıyor, onemli olan fazla içilmemesi, 1 fincan fazla değil ki 😊 estağfurullah ne meşgulü, okumak veya cevaplamak zorunda değilim sonuçta 😁

Maydanozda yedim işyerinde salatada oluyordu hemde bol bol, diğer gün peynirli börek içinde yine maydanoz :)
Canım çekti ananasta yedim
Yeri geldi bir tam boy narda yedim
Sağlamız şükür :) Doktorlar diyor zaten herşeyin fazlası zarar diye. 1 bardak 2 bardak kahveden bir şey olmaz ki. İlaçla zehiri ayıran dozdur.

Maydanozda yedim işyerinde salatada oluyordu hemde bol bol, diğer gün peynirli börek içinde yine maydanoz :)
Canım çekti ananasta yedim
Yeri geldi bir tam boy narda yedim
Sağlamız şükür :) Doktorlar diyor zaten herşeyin fazlası zarar diye. 1 bardak 2 bardak kahveden bir şey olmaz ki. İlaçla zehiri ayıran dozdur.
Vaaay son cümle cok hoşmuş 😊

Ben 1 gün içip birgün içmiyordum 1 fincan türk kahvesu günda alnmesı gereken kafien miktarnın altnda kalyor zaten.. Aşırıya kacmamak koşuluyla içeblrsn

Back