Yaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diyeEvdeki odunlardan bende yapcam böyle inşallah çok hoj
Evva sen nerelerdeydin bu aksamYaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diye
Ooo muhasebe de meslektaş olacağız deseneTamam mazeretin geçerli ,iyi uykular olsun..Çocuklarımin öğretmeni oldum. .
Ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum.Ayni zamanda şu anda iki üniversite okumaya çalışıyorum Çocuk gelişimi birde muhasebe ve vergi uygulamaları
Bugün dibek içtim türk kahvesi içmedim yapayım bariBak oda süper oluyor dibeğe kıvam katıyor harikasın
Coh paradir bu rahat 80 vardırYaparsın vala bende çok severim sor kaça aldın diye
Sen şuan çalışıyorsun degil mi canımOoo muhasebe de meslektaş olacağız desene
Uff tatlılar bak
Canım iki gündür görümcem evde malum dikkatli olmaya çalışıyorumEvva sen nerelerdeydin bu aksam
Bende muhasebeciyimTamam mazeretin geçerli ,iyi uykular olsun..Çocuklarımin öğretmeni oldum. .
Ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum.Ayni zamanda şu anda iki üniversite okumaya çalışıyorum Çocuk gelişimi birde muhasebe ve vergi uygulamaları
5 tlCoh paradir bu rahat 80 vardır
Yarasın tosunumaBugün dibek içtim türk kahvesi içmedim yapayım bari
Bende muhasebe finansman dış ticaretBende muhasebeciyimortak nokta bulduk 2 tane
Evet canım. 1 yıl oldu tekrar başlayalıSen şuan çalışıyorsun degil mi canım
Allahım yaBen şüpheliyim evva dan işi vardır sanırım
Kargo parasını vereyim bana da yolla bari
Sade dibek cok hafif geliyor ikisi bir super oluyorBak oda süper oluyor dibeğe kıvam katıyor harikasın
Bana takilirsan böyle olarAllahım ya
Çocuk bir tane herhlade sendeEvet canım. 1 yıl oldu tekrar başlayalı