Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

Benimde Ekim de idi .Bazıları kargo ile yolladı bazıları kapıya getirdiler bıraktılar ay çok tuhaf oldum bende hediyeyi alıyorum sarilamiyorum .
Sen koç burcu musun yani

Erikli nin Denizi deniz ama canım ben severim Edirne yi
Bu sene erıklıyı cok az halka actılar kukrımcım. Bırkere gıttım kapalıydı kumsalı.
Bır kere kıyıkoye gittim, kıyıkoye favorim bu arada onun da plajı kapalıydı.
Erıklının denizi deniz kesinlikle katılıyorum, gece pazarına da bayılıyorum oranın

Bu sene bende gidemedim bir yere üç gün Marmara Adasına gittim çok sakin ve çok güzeldi gitmedi isen orası da çok hoş kafa dinlemelik yakın da.tekirdag dan bindik gemi ile geçtik.

Bu sene bende gidemedim bir yere üç gün Marmara Adasına gittim çok sakin ve çok güzeldi gitmedi isen orası da çok hoş kafa dinlemelik yakın da.tekirdag dan bindik gemi ile geçtik.
Marmara adasına hıc gıtmedım ama avsaya giderken feribot ordan geciyor uzaktan gormustum.
Bu sene bozcadaya gıttım ıkı gun, okadar.
Bu sene boyle bombos gectı.
Insallah sene sevdiklerimizle bol bol gezer gorusur eglenırız.

Çocuğu uyutuyorum geç bile kaldı. Utursa geleceğim. Öğretmen misin
Tamam mazeretin geçerli ,iyi uykular olsun..Çocuklarımin öğretmeni oldum..
Ben bankacılık ve sigortacılık mezunuyum.Ayni zamanda şu anda iki üniversite okumaya çalışıyorum Çocuk gelişimi birde muhasebe ve vergi uygulamaları

Avşa biraz daha hareketli bende gitmiştim.Bende Bozcaada ya gitmedim istiyorum dediğin gibi inşallah geçsin şu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…