- 25 Ekim 2015
- 19.370
- 99.166
- 40
Tekırdag dısında nerde var erikli tarafına falan gitmen lazım kukrımcım ya. Edirne de yokAlla alla Trakya da o kadar deniz kenarı varken nereyi buldun denizsiz coğrafyamda iyiydi ama bugün kafam iyi değil.
Benim eşimin memleket de Trakya da.
Benimde Ekim de idi .Bazıları kargo ile yolladı bazıları kapıya getirdiler bıraktılar ay çok tuhaf oldum bende hediyeyi alıyorum sarilamiyorumAynen hediyeleri cok merak ediyorum.
Benım bu sene pandemının karantınanın full cektıgı doneme geldı kukrim.
Nisan 1.
Okadar uzgundum kı, hediye alamadım diye degıl tabicıcek falan geldı arkadaslarımdan sagolsunlar.
Ama boyle toplanıp pasta yiyemedik. Gıybet edip edip aman bize ne diyemedik.
Evet canım, sen?Benimde Ekim de idi .Bazıları kargo ile yolladı bazıları kapıya getirdiler bıraktılar ay çok tuhaf oldum bende hediyeyi alıyorum sarilamiyorum.
Sen koç burcu musun yani
Yine adım geçti@pariko bize de söyle hediyelerini nereye kayboldun Calcinin elini mi tuttun ne yaptın
Erikli nin Denizi deniz ama canım ben severim Edirne yiTekırdag dısında nerde var erikli tarafına falan gitmen lazım kukrımcım ya. Edirne de yok
Bende terazi burcuyumEvet canım, sen?
Nereye gidiyorsun gel surda biraz sohbet edelim hafta içi dersler oluyor yetisemiyorumYine adım geçti
Bu sene erıklıyı cok az halka actılar kukrımcım. Bırkere gıttım kapalıydı kumsalı.Erikli nin Denizi deniz ama canım ben severim Edirne yi
Çocuğu uyutuyorum geç bile kaldı. Utursa geleceğim. Öğretmen misinNereye gidiyorsun gel surda biraz sohbet edelim hafta içi dersler oluyor yetisemiyorum
Bu sene bende gidemedim bir yere üç gün Marmara Adasına gittim çok sakin ve çok güzeldi gitmedi isen orası da çok hoş kafa dinlemelik yakın da.tekirdag dan bindik gemi ile geçtik.Bu sene erıklıyı cok az halka actılar kukrımcım. Bırkere gıttım kapalıydı kumsalı.
Bır kere kıyıkoye gittim, kıyıkoye favorim bu arada onun da plajı kapalıydı.
Erıklının denizi deniz kesinlikle katılıyorum, gece pazarına da bayılıyorum oranın
Hosbuldummm guzel enerjiniz bana da gecti bugunden gecti benjm icin artik yarin katilirim size insallahSağol canım hoşgeldin
Ben dibek kahvesi seviyorum ama sen sert kahve seversin kendine yap benim yerime de iç
Evdeki odunlardan bende yapcam böyle inşallah çok hojGeldim geldim kukrişimhayırlı geceler herkese afiyet olsun ❤Eki Görüntüle 2739331
Marmara adasına hıc gıtmedım ama avsaya giderken feribot ordan geciyor uzaktan gormustum.Bu sene bende gidemedim bir yere üç gün Marmara Adasına gittim çok sakin ve çok güzeldi gitmedi isen orası da çok hoş kafa dinlemelik yakın da.tekirdag dan bindik gemi ile geçtik.
Ben turk kahvesi ile dibek karistirip yapiyorm cok seviyorumBen dibek kahvesi seviyorum ama sen sert kahve seversin kendine yap benim yerime de iç
Tamam mazeretin geçerli ,iyi uykular olsun.Çocuğu uyutuyorum geç bile kaldı. Utursa geleceğim. Öğretmen misin
Avşa biraz daha hareketli bende gitmiştimMarmara adasına hıc gıtmedım ama avsaya giderken feribot ordan geciyor uzaktan gormustum.
Bu sene bozcadaya gıttım ıkı gun, okadar.
Bu sene boyle bombos gectı.
Insallah sene sevdiklerimizle bol bol gezer gorusur eglenırız.
Bak oda süper oluyor dibeğe kıvam katıyor harikasınBen turk kahvesi ile dibek karistirip yapiyorm cok seviyorum