Isyerinde bosluk bulabiliyosan o da iyiya bende akşamları yemek , dinlenmek derken pek girmiyorum. İş yerinde boşluk buldum mu burdayım : )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isyerinde bosluk bulabiliyosan o da iyiya bende akşamları yemek , dinlenmek derken pek girmiyorum. İş yerinde boşluk buldum mu burdayım : )
korona yüzünden eski yoğunluğu kalmadı yaIsyerinde bosluk bulabiliyosan o da iyi
Var var gel gitme, ıslak kurabiye var , kızım yaptı çok güzel olmuşTüh boşa getirdim desene neysee bu seferlik bole olsun snra browni ile telafi ederiz
Sağol canım ,her zaman ki gibi,fincan kesmiyor beni, birazdan da eşimle sütlü kahve içeriz@JES dibek degildi bu defa sek turk kahvesi idi temizlik yaptim hararet yukselmesi yasadm anca paklar diye sirf sunumlu olsn diye buyuk fincanimla icmedim bu ufacik kesmedi beni nescafe yaparim biraza
Evva M mehlika nur tsk canlar fincanimi bende cok seviyorum . Mehlosum sana da afiyet olsn suvari icmisiz yine
Sağol canımAfiyet olsun canım
Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem evde koşturmak zor gerçekten, ben de çalışıyorum ama dönüşümlü çalışmaya başladık iki hafta çalışıyorum iki hafta evdeyim, hoş evdeyken de totom koltuk yüzü görmüyor akşam çocukları yatırana kadarev işlerinde aranızda en muzdarip ben olabilirm. haftaiçi çalışıp haftasonu cumartesi hem temizliğimi bitirmeye çalışıyorum hemde 5 günlük yemekler yapıp difrize atıyorum. pazar günü tabii ben pertimm çıkmış halde koltuğa yapışıp kalıyorum
Ben bugun sirf guzel goruntu icin kucuk fincana yaptim benide fincan filan kesmiyor buyuk bardaklarda iciyorum cay bardagi da az gelir bana az evvel nescafe ictim ben o kesmedgi icinSağol canım ,her zaman ki gibi,fincan kesmiyor beni, birazdan da eşimle sütlü kahve içeriz
Sağol canım
Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem evde koşturmak zor gerçekten, ben de çalışıyorum ama dönüşümlü çalışmaya başladık iki hafta çalışıyorum iki hafta evdeyim, hoş evdeyken de totom koltuk yüzü görmüyor akşam çocukları yatırana kadar
Afiyyet olsun canım bayağı tiryakisin demek ki, ben çay bardağında bol kahveli seviyorum, işyerinde fincanda yapıyorum üç yudumda bitiyor kesmiyor hiçBen bugun sirf guzel goruntu icin kucuk fincana yaptim benide fincan filan kesmiyor buyuk bardaklarda iciyorum cay bardagi da az gelir bana az evvel nescafe ictim ben o kesmedgi icin
Ben samimi bir arkadasmdaysam kahve yapilacaksa bilirler hic kucuk fincanda yapmazlar cunku ictgme degmiyoAfiyyet olsun canım bayağı tiryakisin demek ki, ben çay bardağında bol kahveli seviyorum, işyerinde fincanda yapıyorum üç yudumda bitiyor kesmiyor hiç
ayy süper ya keşke özel sektörde de bunu yapsalar ama nerde...Sağol canım ,her zaman ki gibi,fincan kesmiyor beni, birazdan da eşimle sütlü kahve içeriz
Sağol canım
Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem evde koşturmak zor gerçekten, ben de çalışıyorum ama dönüşümlü çalışmaya başladık iki hafta çalışıyorum iki hafta evdeyim, hoş evdeyken de totom koltuk yüzü görmüyor akşam çocukları yatırana kadar
Sende bendensinn bende double içerim kahveyiBen samimi bir arkadasmdaysam kahve yapilacaksa bilirler hic kucuk fincanda yapmazlar cunku ictgme degmiyo
Simdide cay demledik esimle cay iciyorum
Afiyyet şifa olsun,ben de bebeğim uyusun çay içeceğim,Hello Gündüz kahve çok içtim bari havuç suyu içeyim biraz da vücuda faydalı birşey olsun.
Nasılsınız ,nerelerde ne alemde siniz hanımlar .
Ay içinde bir sıkıntı var sanki Cat diye catlayacagim ben
Eki Görüntüle 2750651
AminnTeşekkür ederim canım,sana da afiyet olsun şimdiden .Afiyyet şifa olsun,ben de bebeğim uyusun çay içeceğim,
Bu ara herkeste mi var bu iç sıkıntısı ya, Rabbim ferahlık versin kalplerimize
Hayr olur inşaallah etraftan ölüm haberleri alıyoruz ister istemez etkiliyor demek ki, su virüs bir temizlenseydi ah, yapıştı kaldıAminnTeşekkür ederim canım,sana da afiyet olsun şimdiden .
Hiç sorrma bu gün aşırı bir sıkıntı hayr olsun
Aynen öyle canım .İnşallah ya inşallah artık güzel şeyler olsun onları duyalımHayr olur inşaallah, etraftan ölüm haberleri alıyoruz ister istemez etkiliyor demek ki, su virüs bir temizlenseydi ah, yapıştı kaldı