Kahve Bahane Sohbet Şahane Dostlar

@JES dibek degildi bu defa sek turk kahvesi idi temizlik yaptim hararet yukselmesi yasadm anca paklar diye 😀 sirf sunumlu olsn diye buyuk fincanimla icmedim bu ufacik kesmedi beni nescafe yaparim biraza

Evva Evva M mehlika nur tsk canlar fincanimi bende cok seviyorum . Mehlosum sana da afiyet olsn suvari icmisiz yine 😀
Sağol canım ❤️,her zaman ki gibi,fincan kesmiyor beni, birazdan da eşimle sütlü kahve içeriz
Afiyet olsun canım 🥰
Sağol canım 😍♥️
ev işlerinde aranızda en muzdarip ben olabilirm. haftaiçi çalışıp haftasonu cumartesi hem temizliğimi bitirmeye çalışıyorum hemde 5 günlük yemekler yapıp difrize atıyorum. pazar günü tabii ben pertimm çıkmış halde koltuğa yapışıp kalıyorum
Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem evde koşturmak zor gerçekten, ben de çalışıyorum ama dönüşümlü çalışmaya başladık iki hafta çalışıyorum iki hafta evdeyim, hoş evdeyken de totom koltuk yüzü görmüyor akşam çocukları yatırana kadar 😀

Sağol canım ❤️,her zaman ki gibi,fincan kesmiyor beni, birazdan da eşimle sütlü kahve içeriz

Sağol canım 😍♥️

Allah kolaylık versin, hem çalışıp hem evde koşturmak zor gerçekten, ben de çalışıyorum ama dönüşümlü çalışmaya başladık iki hafta çalışıyorum iki hafta evdeyim, hoş evdeyken de totom koltuk yüzü görmüyor akşam çocukları yatırana kadar 😀
Ben bugun sirf guzel goruntu icin kucuk fincana yaptim benide fincan filan kesmiyor buyuk bardaklarda iciyorum cay bardagi da az gelir bana 🤣 az evvel nescafe ictim ben o kesmedgi icin

Ben bugun sirf guzel goruntu icin kucuk fincana yaptim benide fincan filan kesmiyor buyuk bardaklarda iciyorum cay bardagi da az gelir bana 🤣 az evvel nescafe ictim ben o kesmedgi icin
Afiyyet olsun canım 🌺 bayağı tiryakisin demek ki, ben çay bardağında bol kahveli seviyorum, işyerinde fincanda yapıyorum üç yudumda bitiyor kesmiyor hiç

Afiyyet olsun canım 🌺 bayağı tiryakisin demek ki, ben çay bardağında bol kahveli seviyorum, işyerinde fincanda yapıyorum üç yudumda bitiyor kesmiyor hiç
Ben samimi bir arkadasmdaysam kahve yapilacaksa bilirler hic kucuk fincanda yapmazlar cunku ictgme degmiyo 🤣
Simdide cay demledik esimle cay iciyorum

Sağol canım 😍♥️

ayy süper ya keşke özel sektörde de bunu yapsalar ama nerde...

Selam millet
IMG-20201226-WA0014.jpg

Herkes nerede,çay kahve içen yok mu, üst komşum gelmişti onunla içtik kahvemizi,üstüne de yeşil çay içtik

Eklentiler

• IMG_20201230_152110.jpg
    IMG_20201230_152110.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 10
Hello 😍 Gündüz kahve çok içtim bari havuç suyu içeyim biraz da vücuda faydalı birşey olsun🤭🤭.
Nasılsınız ,nerelerde ne alemde siniz hanımlar 🤗.
Ay içinde bir sıkıntı var sanki Cat diye catlayacagim ben 😏
IMG_20201230_215203.jpg

Hello 😍 Gündüz kahve çok içtim bari havuç suyu içeyim biraz da vücuda faydalı birşey olsun🤭🤭.
Nasılsınız ,nerelerde ne alemde siniz hanımlar 🤗.
Ay içinde bir sıkıntı var sanki Cat diye catlayacagim ben 😏
Eki Görüntüle 2750651
Afiyyet şifa olsun,ben de bebeğim uyusun çay içeceğim,
Bu ara herkeste mi var bu iç sıkıntısı ya, Rabbim ferahlık versin kalplerimize ❤️

X