Geçmiş olsun canım,benimde üzerimde bir kötü enerji var
Dolunay falan mı var nedir
Bugün hiç birşey yapasım gelmedi ya yaptıklarımı da zoraki yaptımhavalardan hep yaa. virüs mürüs de tuzu biberi.. benim de öyle. hiç bişey yapasım yok . bıraksalar akşama kadar yatarım
Dolunay falan mı var nedirsen anlarsın
bi kaç gündür bende öyleyim valla yaa. zorunlu olmasa ev işi falan da yapmamBugün hiç birşey yapasım gelmedi ya yaptıklarımı da zoraki yaptım
O zaman sen =ben demektirbi kaç gündür bende öyleyim valla yaa. zorunlu olmasa ev işi falan da yapmam
Yeniay zamanı kukrişim dolunay yokDolunay falan mı var nedirsen anlarsın
He noluyor peki yeniay da ondan mı bendeki bu hallerYeniay zamanı kukrişim dolunay yok
ahh canımmmO zaman sen =ben demektir
çok değişik hallerdeyim sorma gitsinHe noluyor peki yeniay da ondan mı bendeki bu haller
Dolunay zamanı kan dolaşımı hızlanır ama yeniay bize çarptı bu sefer bu yeni ay bize yaramadıHe noluyor peki yeniay da ondan mı bendeki bu haller
Ondan ötürü kesinDolunay zamanı kan dolaşımı hızlanır ama yeniay bize çarptı bu sefer bu yeni ay bize yaramadı
vallah fena çarptı zaarDolunay zamanı kan dolaşımı hızlanır ama yeniay bize çarptı bu sefer bu yeni ay bize yaramadı
Öyle deme çok pis ağrı ya böyle ağrım olmasında iş güç umrumda değilvallah fena çarptı zaaryemek yapmak bile gelmiyo içimden
Yeminle aynıyizvallah fena çarptı zaaryemek yapmak bile gelmiyo içimden
Fazla açılma aretimm gözümün önünde oyna sonra bulamıyorum senikayboldum ahretligim