- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.381
Tamam aretim,kalabalıkta basım dönmüş pusula şaşmışFazla açılma aretimm gözümün önünde oyna sonra bulamıyorum seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aretim,kalabalıkta basım dönmüş pusula şaşmışFazla açılma aretimm gözümün önünde oyna sonra bulamıyorum seni
Neyse ki yuvani buldun aretimTamam aretim,kalabalıkta basım dönmüş pusula şaşmış
Sayende aretimNeyse ki yuvani buldun aretim
Sayende aretim
İçtim ben kuzus sonra insallahBlue_Peri nescafeni kap gel
Afiyet olsun canım benimİçtim ben kuzus sonra insallah
Sağol bebeğim sizede afiyet bal şeker olsunAfiyet olsun canım benim
oğlak bacımSen ne burcusun Migrenben
Teşekkür ederim kuzum , nasılsın ne var ne yokSağol bebeğim sizede afiyet bal şeker olsun
Hee ben terazioğlak bacım
ağrı uykusuzluk uyuşukluk hak getireÖyle deme çok pis ağrı ya böyle ağrım olmasında iş güç umrumda değil
Kukrişim iyiyim.. Bomba gibi geri dönecem inşallahBal0ncuk um hiç denk gelemiyorum bu ara iyi misin
gene de etkilendik zaarHee ben terazi
Şükür balım biraz soguk onun harici iyiyim ölmedim yaşıyorumsen nasılsınTeşekkür ederim kuzum , nasılsın ne var ne yok
Valla bi daha paulaşırsan beğenmedim atacam.Eki Görüntüle 2739249
Bende bugünlük çay la eşlik edeyim yarin inşallah kahve ile gelirim
Canım aklimdasin ama hafta içi cok yoğun oluyor yazicam derken araya birşey kaynıyor .Çok iyi ol hep iyi ol,herşey gönlünce güzel ,hayırlı olsun canım benim .Kukrişim iyiyim.. Bomba gibi geri dönecem inşallah
Hatırladığın için ay lav yu