Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O fincanın guzellıgı ne peki???
Baş harfi ben olsun dedim teşekkür ederim canımO fincanın guzellıgı ne peki???
Oyuzden cok hosuma gıttı.Baş harfi ben olsun dedim teşekkür ederim canım
senin baş harfin ney canimOyuzden cok hosuma gıttı.
Nevreste hanımın fıncanı ve senin bas harfli fincanını unutmayacağım
Dsenin baş harfin ney canim
bugün nasılsın. Herkesler nasıl bu arada.
Bugun hep uzandım kahve ıctım sıgara ıctım, hava zaten ıcımden daha kapalıydı hmcıgım kuzenimi ziyaret ettim bi saat, bıraz onunla durdum. Sonra anneme geri geldim, yemekleri yaptım.bugün nasılsın. Herkesler nasıl bu arada.
Bende evdeydim hava çok kapalı ruzgarliydi yürü kitab oku ev işleri yemek içmek ailemle konuşma modu derken akşam oldu canim nabalim çok şükür halimizeBugun hep uzandım kahve ıctım sıgara ıctım, hava zaten ıcımden daha kapalıydı hmcıgım kuzenimi ziyaret ettim bi saat, bıraz onunla durdum. Sonra anneme geri geldim, yemekleri yaptım.
Yedik. Ben gene uzanmaya devam
Sen nasılsın?
Ommaaazzzz kuzenimm dedi ki H M den uzak dur o seni çok yorar(adım yarışması )WunderLost tanisalimmi
Kuzenine selam söyleOmmaaazzzz kuzenimm dedi ki H M den uzak dur o seni çok yorar(adım yarışması )
Ben daha ızlemedım hmcıgım, tvde bitip İnternete dusunce izliyorum.Şu Han'ın sefil haline bakın ya çöp adama dönüştü beyaz atlı prens
Ama reklam 10 dan sora olmuyor çok. Genelde herkes öyle yapıyor kesintisiz izlemek daha iyi tabiki.Ben daha ızlemedım hmcıgım, tvde bitip İnternete dusunce izliyorum.
Reklamlara dayanamıyorum
Ya hem reklam hemde meymenetsız dede falan cıkınca Han in bet babası cıkınca falan, ileri sarıyorum geciyorum oraları.Ama reklam 10 dan sora olmuyor çok. Genelde herkes öyle yapıyor kesintisiz izlemek daha iyi tabiki.
Ya kadin neler yaptırmış bu anası ne biçim insan ya safiyeden diye kendi mektup yazıp yollamış han dan..Ya hem reklam hemde meymenetsız dede falan cıkınca Han in bet babası cıkınca falan, ileri sarıyorum geciyorum oraları.
Bazen inci de bayıyor, onu da geciyorum
Ayyy gormedım daha ya, beklerım o anasından. Yalnız o kadın en ıyı oyuncu odulu falan almalı hm. Resmen kadını gorunce geriliyorum, harıka rol yapıyorYa kadin neler yaptırmış bu anası ne biçim insan ya safiyeden diye kendi mektup yazıp yollamış han dan..