- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
O numaraları unuttum ben ha 100 kasaydi 153 mal miydi neydi o kadar kötüyüm dusunAktif olarak çalışan Muhasebeci tek benim sanırım
Sende mi muhasebeBende mutfakta çalışıyordum hamile kalınca çıktım çıkış o çıkış zaten virüste çoğalınca hala evdeyim
Çoluk çocuk peşpeşe olunca ara verdim ama ne kadar sürer belli değil canımColuk cocuk mu sizdearamı verdiniz yoksa şimdilik iş hayatı bıttımı?
Çalışan demir pas tutmazAktif olarak çalışan Muhasebeci tek benim sanırım
Ay benimkide hep ıvır zıvır alıyorsun derValla benim eşim fena alisveri konusunda kasiyerler bana ters ters bakar eşim şunu da alalım mı buni da alsak ya der ben ne gerek var aşkom deyip göz belertirim
Hmm hayırlısı olsun. Bende ara vermiştim sonra daimi oldu şimdi 2. De gelınce artık umudum yok iş hayatına kısmet.Çoluk çocuk peşpeşe olunca ara verdim ama ne kadar sürer belli değil canım.
Yok ya bizde tam tersi alışveriş durumuAy benimkide hep ıvır zıvır alıyorsun derama haklı konu alışveriş olunca gözüm dönüyor
Eğlenceliydi ama stresli olsada çalışmak güzel ya.O numaraları unuttum ben ha 100 kasaydi 153 mal miydi neydi o kadar kötüyüm dusungelirler giderler
Yok aşçı yardımcısı olarak çalışıyordum en son otelde çalıştım canım bilmiyonmu söylemiştimSende mi muhasebe
Adam haklıYok ya bizde tam tersi alışveriş durumune zaman makarna suzsem diyor ki bak benim dediğim suzguyu almadın böyle uğraşıyorsun
Evet doğru şekerimO numaraları unuttum ben ha 100 kasaydi 153 mal miydi neydi o kadar kötüyüm dusungelirler giderler
Kesinlikle. Çalışmadan duramam sanırımÇalışan demir pas tutmaz
Bencede çalışmak iyi.Eğlenceliydi ama stresli olsada çalışmak güzel ya.
İlk işten ayrılmak zorunda kaldığım da bende okadar sıkıldım ki boşluk oldu sanki hayatımda sonra alıstım cocuklar olunca sımdıde çalışsam zor gelir galiba. Ama takibi çalışmayı brnde tercih ederimEvet doğru şekerim
Kesinlikle. Çalışmadan duramam sanırım
Ne kadar igrenciz birbirimize mal demek yerine 153 derdikEvet doğru şekerim
Kesinlikle. Çalışmadan duramam sanırım
Birde 320 vardıNe kadar igrenciz birbirimize mal demek yerine 153 derdik
Çalışma hayatım hiç olmadi benim lisede 20 gün staj yaptım yine losedeyekn üzüm kesmeye gitmiştim o kadar şuan muhasebede çalışsam anca ayak isi verirler bana hiç hatırlamıyorumEğlenceliydi ama stresli olsada çalışmak güzel ya.
Evet onu biliyorim da hani mutfak eğitimi mi aldın dedim ekstraYok aşçı yardımcısı olarak çalışıyordum en son otelde çalıştım canım bilmiyonmu söylemiştim
Adam haklı
O neydiBirde 320 vardı
SatıcılarO neydi
He doğru bizi satana derdik onu daSatıcılar