- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
18 EkimHangi ayda doğdu çalci bende var 3yas bir tane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 EkimHangi ayda doğdu çalci bende var 3yas bir tane
Ay deme oda öyle ne alırsa banada alır ben almazsam ayıp olurdu 5 tl ye bulmuşum zatiHayırlı gelin seni
İğleşti rahat durmuyor demiCanım yaa enişten bıraksa bir beni hınzır şey
Benim gibi ucuz olunca hekrese alasim gekiyor pahalı alınca kendime bile almiyorjmAy deme oda öyle ne alırsa banada alır ben almazsam ayıp olurdu 5 tl ye bulmuşum zati
En en sevdiğimSade dibek cok hafif geliyor ikisi bir super oluyor
Sarilalim ski skiii
Yok cnm bumm diye patlarim alimallah bugun yeternce kapasiteyi doldurduk inan seni kirmazdim hele kahve konusunda ama yarn iceyim senle etiketlerim seni olurmuAynen öyle hadi yap kendine iç o kadar anlattın benim de canım çekti
Aman bayılırım ucuz şık şeylereBenim gibi ucuz olunca hekrese alasim gekiyor pahalı alınca kendime bile almiyorjm
Aynen eskiden bir milyoncular vardı neler neler alır çıkardık şimdi nerdeeeeAman bayılırım ucuz şık şeylere
Olsun bakalım senin şerefineYarasın tosunuma iç ohhh mis gece keyfi olsun
Oyle deme ya muhasebeciyken daha cok koleydim benAyy bende muhadebeciydim bir zamanlar simdi köle izabellayim evde
Coluk cocuk mu sizde aramı verdiniz yoksa şimdilik iş hayatı bıttımı?Şuan bende aynıyım
Ay evet ama bizim burda çok uygun ya keşke burda olsan hunharca alışveriş yapardık tabi bu dönemde değilAynen eskiden bir milyoncular vardı neler neler alır çıkardık şimdi nerdeeee
Hahaha oda ayrı konu tabi aynen ama en azından saati var. Şimdi 24 saat kölelik ama değer tabı evlatlaraOyle deme ya muhasebeciyken daha cok koleydim ben
Valla benim eşim fena alisveri konusunda kasiyerler bana ters ters bakar eşim şunu da alalım mı buni da alsak ya der ben ne gerek var aşkom deyip göz belertirimAy evet ama bizim burda çok uygun ya keşke burda olsan hunharca alışveriş yapardık tabi bu dönemde değil
Ayy daha yeni açıtik canım hoşgeldinVay vay vayyy kimlerin topiği varmista haberim yokmuş
Bende mutfakta çalışıyordum hamile kalınca çıktım çıkış o çıkış zaten virüste çoğalınca hala evdeyimAktif olarak çalışan Muhasebeci tek benim sanırım