• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahvaltıda her gün bal-kaymak-ekmek 3lüsünü yemek kilo aldırır mı ??

sim1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2011
36
1
36
??kahvaltıda her gün bal-kaymak-ekmek 3lüsünü yemek kilo aldırır mı ??

üstünede çokokrem sürrrr çayınıda şekerli iç yanı sıra kahvaltıda kekelr pogaçalrr derken alırısn

normalde aldırması lazım ama bana aldırmıyor hatta her gece yatarken süt muz bal üçlüsünüde yapıyorum ama tık yok malesef

ayy o zaman yemesem mii yaa öyle her gün ./// 1 ekmekle falan yiyodum öglen zaten salata şinitzelli aksam da pek bir sey yemiyodum

asıl akşam yüklerncenkiii kilo alcaksınn bir mantı cola tatlı üçlüsüüüü yap bakalım benim yerimede:)

ama ben zayıflamak için cabalayan bir insaım sorun orda :D kilo alcam diye korkuyorum

bal değil ama kaymak başta olmak üzere ekmek kilo yapar.bence fazla kaymak yemeğin ekmeğide azaltın.inanın kepek ekmeği yiyordum önce iki aydır normal ekmeğe geçtim 3 kilo aldım 50 kiloyum :32:

1 yemek kaşığı bal yaklaşık 60 cal
10g kaymak 68cal
1 büyük dilim beyaz ekmek 79cal

Eğer vazgeçemeyeceğin bir tatsa bence sabah ya da öğlen yenebilir, yanında yiyeceklerini azaltırsın hiç sorun olmaz :21:
Ama akşam için tehlikeli gibi gözüküyor biraz, sabah ve öğlen hem daha aktif olabilirsin hem de metabolizma daha hızlı çalışır. Kaymak sevmem ama petekli bal ve ekmeği ben de çok severim. Zamanında (abur cubura dadanmayıp sağlıklı beslendiğim zamanlar :43:) her gün yediğimde kilo almadım, öğlen ve akşam da doğru düzgün bi çorba bi ana yemek yiyiyodum mutlaka yanında ekmekle düşün, kilomu korumuştum. Kilo vermek istiyorsan da sabahtan ya da öğleni geçirmeyecek şekilde yersin, diğer yiyeceklerine de dikkat edersin olur biter. Seviyorsan vücudunu kıtlığa alıştırma sakın, çünkü kilo vermeyle işin bitince ağzına ilk attığın lokmayla birlikte peşinden birsürü daha lokma atacağın garanti, kendimden biliyorum :33: Ölçülü ve zamanında yediğin müddetçe sorun olmaz bence.

:D şu hazır olanlardan yiyodum krem gibi olanlar:D ama yani kahvaltıda nolcakki bencede biraz mantıklı geliyo daha yeni alışmıştım bu 3lüye belki bırakabilirm o zaman 1 hafta sonra falan :P

En sevdiğim üçlü
Şimdi beyaz ekmek yerine çavdar ekmekle yemeyi deneyin
Birde her zaman değilde haftada 2 kere yemeye özen gösterin
Sonra o aldığınız kiloların önüne geçemezsiniz

Tabiki kilo aldırır hem de deli gibi, nefsini söndürmek için bi küçük ekmek parçasına azcık sür ye çok seviyosan.

Back