Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var Canım bebekler için organik diye satılıyor ötekini iki katı fiyatı var birde.Bende düşünüyorum ayrı ayrımı üretim yapacaklar diye kafam karışmıyor değil.fisfisfisvalla bende koskanın üzüm pekmezini kullanıyorum ama bebekler için falan yazmıyo üstünde öyledemi varmışş
Var Canım bebekler için organik diye satılıyor ötekini iki katı fiyatı var birde.Bende düşünüyorum ayrı ayrımı üretim yapacaklar diye kafam karışmıyor değil.fisfisfis
Bende bu konularda fazla takıntılıyım sanırım siz pekmezi kendinzimi yaptınız?bir ara bende yapmayı düşündüm ama vakit bulamadım taylan la ilgilenmekten.Birde tarhana yaptım ben tarhanayı balkona koydum 15 gün boyunca yağmur yağdı.harnup pekmezi çok ağır oluyor ben bile yiyemiyorum asyaya güvenle ev yapımı üzüm pekmezi veriyorum .bu organik gıda olayı benimde kafamı karıştırıyor açıkçası bizim millete pek güven olmaz herkes işin hilesinde herhalde organik gıdalar alarak sadece kendimizi kandırıyoruz.ne olursa olsun ben yinede organik olanı tercih ediyorum..
ben de köy pekmezi(üzüm) veriyorum.keçiboynuzu pekmezi vermeyi düşünüyordum ağır gelecekse vermeyeyim o zaman.bu arada kızlar pekmez verirken kan damlasını da veriyor musunuz?ben hiç vermiyorum.vermek gerekir mi,acaba.sizler bu konuda neler yapıyorsunuz???.kan damlası verirken oğlumun yüzü bembeyazdı.şimdi yanakları kızarmaya başladı,sanki.kızlar ben kecı boynuzu pekmezının cok yararlı oldugunu bılıyorum.ogluma vermek ıstıyorum ama cok kuvvetlı gelmesınden korkuyorum sızın verdıgınız pekmezın cesıdı nedır
Bende bu konularda fazla takıntılıyım sanırım siz pekmezi kendinzimi yaptınız?bir ara bende yapmayı düşündüm ama vakit bulamadım taylan la ilgilenmekten.Birde tarhana yaptım ben tarhanayı balkona koydum 15 gün boyunca yağmur yağdı.
kızlar ben kecı boynuzu pekmezının cok yararlı oldugunu bılıyorum.ogluma vermek ıstıyorum ama cok kuvvetlı gelmesınden korkuyorum sızın verdıgınız pekmezın cesıdı nedır