• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kahvaltıda hangı pekmezı kullanıyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
kızlar ben kecı boynuzu pekmezının cok yararlı oldugunu bılıyorum.ogluma vermek ıstıyorum ama cok kuvvetlı gelmesınden korkuyorum sızın verdıgınız pekmezın cesıdı nedır

Canım ben tarişin organik kara üzüm pekmezini kullanıyorum. Doktorumuz Çınar'a 1 yaşından önce harnup pekmezi vermedi

dr bize pekmezin ne pekmezi olacağını söylemedi.Genel olarak azdan başlayıp artırabilirsin dedi.Bizde de andız pekmezi vardı,onu veriyorum.

bizim dr umuz 'peynirle pekmezi karıştırma birbirlerini nötürlerler demişti' ben dut pekmezi veriyorum sade yada meyve suyuna katıyorum

valla bende koskanın üzüm pekmezini kullanıyorum ama bebekler için falan yazmıyo üstünde öyledemi varmışş

ben dut pekmezı kullanıorum evde yapılmıs o yoksa koskanınkını alıyorum ama kecıboynuzunu bende duydum 1yasından sonra bal verıcez gercı ama doktora sorucam onuda

valla bende koskanın üzüm pekmezini kullanıyorum ama bebekler için falan yazmıyo üstünde öyledemi varmışş
Var Canım bebekler için organik diye satılıyor ötekini iki katı fiyatı var birde.Bende düşünüyorum ayrı ayrımı üretim yapacaklar diye kafam karışmıyor değil.fisfisfis

harnup pekmezi çok ağır oluyor ben bile yiyemiyorum asyaya güvenle ev yapımı üzüm pekmezi veriyorum .bu organik gıda olayı benimde kafamı karıştırıyor açıkçası bizim millete pek güven olmaz herkes işin hilesinde herhalde organik gıdalar alarak sadece kendimizi kandırıyoruz.ne olursa olsun ben yinede organik olanı tercih ediyorum..

Var Canım bebekler için organik diye satılıyor ötekini iki katı fiyatı var birde.Bende düşünüyorum ayrı ayrımı üretim yapacaklar diye kafam karışmıyor değil.fisfisfis

canım senın bahsettıgın nerde satılıyor.ben bıraz once markette baktım koskanın tum cesıt pekmezı vardı.katkısız dıyor ama bebeklere ozel yazmıyor.bende 1 yasına kadar uzum ve dut pekmezı kullanıcam

harnup pekmezi çok ağır oluyor ben bile yiyemiyorum asyaya güvenle ev yapımı üzüm pekmezi veriyorum .bu organik gıda olayı benimde kafamı karıştırıyor açıkçası bizim millete pek güven olmaz herkes işin hilesinde herhalde organik gıdalar alarak sadece kendimizi kandırıyoruz.ne olursa olsun ben yinede organik olanı tercih ediyorum..
Bende bu konularda fazla takıntılıyım sanırım siz pekmezi kendinzimi yaptınız?bir ara bende yapmayı düşündüm ama vakit bulamadım taylan la ilgilenmekten.Birde tarhana yaptım ben tarhanayı balkona koydum 15 gün boyunca yağmur yağdı.

kızlar ben kecı boynuzu pekmezının cok yararlı oldugunu bılıyorum.ogluma vermek ıstıyorum ama cok kuvvetlı gelmesınden korkuyorum sızın verdıgınız pekmezın cesıdı nedır
ben de köy pekmezi(üzüm) veriyorum.keçiboynuzu pekmezi vermeyi düşünüyordum ağır gelecekse vermeyeyim o zaman.bu arada kızlar pekmez verirken kan damlasını da veriyor musunuz?ben hiç vermiyorum.vermek gerekir mi,acaba.sizler bu konuda neler yapıyorsunuz???.kan damlası verirken oğlumun yüzü bembeyazdı.şimdi yanakları kızarmaya başladı,sanki.

ben dut pekmezi veriyordum ama babannem köyden elma pekmezi göndermiş
organik olduğu için elma pekmezini veriyorum
ama bitince tekrar dut pekmezi veririm

Bende bu konularda fazla takıntılıyım sanırım siz pekmezi kendinzimi yaptınız?bir ara bende yapmayı düşündüm ama vakit bulamadım taylan la ilgilenmekten.Birde tarhana yaptım ben tarhanayı balkona koydum 15 gün boyunca yağmur yağdı.

yok canım ben yapmadım o kadar becerikli değilim bi yakınım yaptı.ben kızıma hiç tarhana veremiyorum burda yapılmıyor veya bizimkiler bilmiyor hazırıda zaten vermem ama nasıl yapıldığını öğrenmeyi çok isterim tarifini verirsen çok makbule geçer.

bize de dut pekmezi önerdi dr. muz daha az kalorisi var dedi .!!! ama sonra vein demedi hepsini karıştır dedi pekmezi sonra mı vermek gerekiyormuş?

biz epey bir süre keçiboynuzu verdik marketten almıştık,şimdi dut veriyoruz, o da bitmek üzere.
elma pekmezini ilk kez duydum.
tarhana keşke ben de yapabilseydim,marketten aldım,ama hiç içime sinmiyor.neler var içinde Allah bilir.

şimdi bu pekmez olayını netleştirsek.nötrlüyor demek.ben kalsiyumla birleşirse demirin etkisi kalmaz sanıp,hadi bari tad katsın diye katıoyrdum pekmezi.
peynirin de faydası kalmayacaksa katmayalım kahvaltıya.

ben artık sabah uyandıgında ac karnına bır tatlı kasıgı olarak verıyorum pekmezı.kahvaltısına karıstırmıyorum artık

bende dut pekmezi veriyorum bir öğrencim vermişti bitlis pekmeziymiş el yapımı ama her gün vermiyorum

Back