• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kahvaltı yemeğen bebekler

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

bilgeunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
35
0
86
36
İstanbul
slm ark benim oğlum 1buçuk yaşında ama bir tek yumurta yiyor kahvaltıda peynir reçel gibi kahvaltı ürünlerini yemiyor bende kahvaltıya alışması gerektiğini düşünüyorum nasıl yedirebilirim.

benimkide 1 yaşında ama bazen hiç yemeyeceği tutuyor bende ters tepmesin diye zorlamıyorum..
biraz aç kalınca deniyorum yin eyemezse artık ara öğün veya öğle yemeğine geçiyorum..

ben yumurtayı biraz az haşlıyorum kayısıdan daha cıvık oluyor sıcakken hemen 1 tatlı kaşığı tereyeğı koyuyorum eritiyorum..ya beyaz peynir yada labne peyniri koyuyorum..bide ekmek ufalıyorum hepsini lapa yapıyorum öyle seviyor..arada da ekmekle bal veriyorum..pekmezi kahvaltıda vermiyorum peynir var diye.. ayriyeten meyve yemeden 15-20 dk önce tatlı kaşığıyla 1-2 kaşık yediriyorum..

canım benım oğlum 3 yasını doldurmak uzere benım oğlum de yemıyor bence takma kafana.bir an gelıyo ozaman peynırı akşamda olsa yıyor bir an gelıyo hiç yemiyo suan kahvaltıda patates kızartması sosıs sucuk yumurta yiyo onun dısında pekmez recel bunları yemıyor.bende muhallebı yapınca bal atıyorum içine....kolay gelsin

kaydirigubbakcemile3bizimkisi patates kızarması menemen salam sosis bayılıyo ben yedirmek istemiyorum hatta eve bile sokmamaya başladım ama gittiğimiz bir yerde görürse tutturyor market falan bilemiyorum kahvaltı gibi güzel bşeyi neden yemezler ki?????????

benim kızımda 11 yaında..malesefki karışık semedi.. bende yumurtayı az haşlayıp içine peynir koyuyorum.. sarısı sadece.. önceden de accık pekmez veriyorum. o kadar..

benim kızım 1 yaşında bu zamana kadar hiç kahvaltı ettirememiştim yani 2 gün ederse 5gün etmiyordu şimdi yumurtayı çok seviyor ama başka hiçbirşey yemiyor yanında bende çift sarılı yumurtamı yedirsem diyorum oda fazla gelir heralde..

Back